Затори через ремонти: де працюватимуть дорожники Хмельницького

Затори через ремонти: де працюватимуть дорожники Хмельницького
  • Ранкові затори в центрі — звичне явище для Хмельницького.

  • В останні два тижні рух ускладнився через латання доріг.

  • Чому комунальники працюють в годину-пік і де будуть ремонтувати дороги цього тижня?

Вранці кожного буднього дня більшість хмельничан поспішає на роботу. Хтось користується власним транспортом, хтось громадським. Зокрема, у період від 8 до 10 години час від часу ускладнюється рух у напрямку від проспекту Миру до філармонії. Зазвичай причиною цьому є велика кількість транспорту, яка в цей період рухається в напрямку центру міста.

Але сьогодні, 10 червня, працівники комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг почали латати асфальт на Кам’янецькій. І не де-небудь, а на ділянці від Подільської до Проскурівського підпілля. Дорожники зайняли лише невелику ділянку на одній смузі, але цього було достатньо, аби машини стали у заторах аж до «Електроніки».

Подібна ситуація повторюється майже щодня впродовж останніх двох тижнів. Раніше комунальники латали асфальт на смузі для громадського транспорту на Кам’янецькій. Як правило, виконували ремонти у ранковий час.

Відео дня

Ми запитали в головного інженера КП БРЕД Володимира Шваєнка, чому саме в годину-пік почали ремонт на Кам’янецькій. Він розповів, що сьогодні, 10 червня, ремонт на ділянці буде завершений, а бригада дорожників перейде на іншу вулицю. Через це ремонт і почали в ранковий час. Пояснення, чому для ремонтів не обирають час, коли на дорогах менше транспорту, комунальник не надав.

Володимир Шваєнко також розповів, що сьогодні ремонти триватимуть на таких вулицях міста:

Цього тижня ремонт розпочнеться на Трудовій від Прибузької до Вінницького шосе. Саме туди переїде бригада, яка сьогодні ремонтує Кам’янецьку.

За словами головного інженера, цього тижня на вулицях міста також наноситимуть розмітку. Йдеться про Старокостянтинівське шосе від Проскурівської до проспекту Миру, а також про Прибузьку.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Андрей Никандров

    А чому нам дивуватися. Яка влада така робота! Все через сраку!
  • леонид наседкин

    В нормальной Европе все эти работы производятся тогда,когда дороги свободные от машин.
  • Medved Krisztina

    А по Козацькій коли вже закінчиться цей ремонт а то там розрили то тут розрили і все пішли . А люди по пішохідний не можуть ходити а то все розрили, ногу можна зламати . Ідеш на краю дороги то машини сигналять та обзивають що чого не на пішохідний.  Якщо розрили то зробить а не ідти в друге місце рити......
  • Анонім

    Демонстрація для пересічних  роботящого господаря Сашка. Все одно, що люди в стоячому в заторах транспорті отримають теплові удари та заражаються Ковідом. Головне наш мер молодець.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up