Ремонти дворів у Хмельницькому: 173 об’єкти на 29 мільйонів (КАРТА)

Ремонти дворів у Хмельницькому: 173 об’єкти на 29 мільйонів (КАРТА)
Фото сайту Хмельницької міської ради
  • У місті вже почали ремонтувати прибудинкові території.

  • Запланували оновити двори за 173 адресами.

  • Але плани може відкоригувати карантин.

Традиційно на початку року в Хмельницькому запланували провести ремонти прибудинкових територій. Двори розташовані за 173 адресами у різних мікрорайонах міста. Серед цієї кількості поточний ремонт планують провести за 153 об’єктами, капітальний — за 20 об’єктами. У титульних списках, затверджених на початку року, вказана орієнтовна вартість ремонту кожної прибудинкової території.

Серед дворів, де буде поточний ремонт, найдорожче обійдеться прибудинкова на Спортивній, 20, — у 300 тисяч гривень. Найдешевшими будуть об’єкти за такими адресами:

  • Відео дня
    /li>

Вартість ремонту — 10 тисяч гривень за кожною прибудинковою територією. Загальна вартість поточних ремонтів дворів — 15 мільйонів гривень.

Капітальні ремонти обійдуться у дещо меншу суму — 14 мільйонів. Однак у середньому кожен капітальний ремонт є значно дорожчим, аніж поточний. Так, оновлення на Львівському шосе, 14, коштуватиме майже 2,75 мільйона гривень. Це найдорожчий ремонт прибудинкової території цього року. Найдешевші ремонти серед капітальних — на Тернопільській, будинки 26/2 та 28. Кожен із них потягне на 30 тисяч гривень. Всі адреси ремонтів переглядайте на карті.

На ремонти прибудинкових цього року може вплинути карантин. Адже через тимчасове припинення роботи частини підприємств міський бюджет недоотримав 47 мільйонів гривень лише у квітні. Через це в управління житлово-комунального господарства планують забрати частину фінансування. Чи будуть це ремонти прибудинкових територій, чи інші статті витрат, поки невідомо. Про це журналістам vsim.ua розповів начальник управління ЖКГ Василь Новачок.

Він також розповів, що зараз вже відремонтували понад 20 прибудинкових територій у рамках поточного ремонту, ще 8 зараз перебувають у роботі. За планом капітального ремонту оновили 4 прибудинкових, зараз робіт за цим списком поки немає.

Читайте також: Біля автомийки на проспекті Миру облаштують сквер (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена

    Цікаво, а хто виріішує, яку прибудинкову територію потрібно відремонтувати?

    С reply Олена

    Частину роблять по зверненням, а більшість - для своїх
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up