Заїзна кишеня біля філармонії за 1,8 мільйона: що встигли зробити (ФОТО)

Заїзна кишеня біля філармонії за 1,8 мільйона: що встигли зробити (ФОТО)
  • Кишеня біля «Мрії» майже готова.

  • Ми дізналися, чого ще не вистачає для завершення.

На вулиці Кам’янецькій завершується облаштування заїзної кишені для громадського транспорту. Вона розташована на зупинці «Філармонія» біля магазину «Мрія». Нагадаємо, що роботи розпочалися у червні цього року. Підрядником є ТОВ «Гранд Дорбуд». Вартість за результатами торгів оцінили у 1 878 476 гривень.

Відтоді будівельники прибрали тротуар, облаштували заїзд та асфальтобетонне покриття, вклали тротуарну плитку з тактильними елементами, встановили підпірну стінку та огорожу зі сторони вулиці Гагаріна. Від посадкового майданчика до магазинів ведуть пандус та сходи. У заїзній кишені вже стають автобуси, тим часом тролейбуси прямують до тимчасової зупинки ближче до базару.

Станом на сьогодні, 31 серпня, основна частина робіт вже завершена. Про це журналістам vsim.ua розповів заступник міського голови Хмельницького Василь Новачок. Залишається ще встановити огорожу біля підпірної стінки, а також два павільйони для очікування транспорту. Останніми займатимуться приватні особи власним коштом. Після всього цього оновлена зупинка запрацює повноцінно.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Читач99

    Три місяці робили, таке враження що кельмою копали і кельмою викладали матеріали. Було б прикольно якби в когось дома робили три місяці і за таку вартість...
  • Денис Бойчук

    Як мінімум половину вкрасти😊
  • Рост Сергеев

    Город меняется в лучшую сторону и это хорошо!
  • Читач69

    за такі гроші встановили бруківку і все

keyboard_arrow_up