Біля «Темпу» облаштували пішохідний перехід та поставили світлофори (ФОТО, ВІДЕО)

Біля «Темпу» облаштували пішохідний перехід та поставили світлофори (ФОТО, ВІДЕО)
  • Регульований перехід розташований поряд із виїздом з відділення «Нової пошти».

  • Дізнавайтеся, як все це виглядає та навіщо потрібно.

На Старокостянтинівському шосе біля заводу «Темп» завершили облаштування регульованого пішохідного переходу з острівцем безпеки. Роботи виконували з ініціативи та коштом замовників реконструкції колишнього корпусу заводу «Темп». Розташований перехід між корпусом заводу та виїздом з терміналу «Нової пошти».

Острівець безпеки має дещо інший вигляд, аніж ті, які вже встановлені у Хмельницькому раніше. Побачити перехід з острівцями ви можете на фото в кінці матеріалу. Ми ж нагадаємо вам, чим зумовлена необхідність облаштування переходу в цьому місці.

Як ми вже писали раніше, триває реконструкція вже згаданого корпусу «Темпу». У приміщенні має постати торговий центр «Темп», у якому будуть торгові та офісні приміщення, супермаркети, спортивні об’єкти, заклади громадського харчування. Завершити реконструкцію мають восени 2022 року. Про це повідомляє сайт rau.ua.

Відео дня

Акціонерне товариство «Завод „Темп“», яке є правонаступником заводу «Темп», не має відношення до реконструкції корпусу. Про це компанія повідомила у листі, який надійшов на адресу редакції.

Крім того, за три дні, 26 серпня, відбудеться відкриття першого у місті ресторану швидкого харчування «McDonald’s». Він розташований неподалік вже згаданого пішохідного переходу. Останній потрібен для того, аби хмельничанам було зручно переходити від «Темпу» й «McDonald’s» до дендропарку й повертатися.

— Там зараз будується «McDonald’s» і триває реконструкція будівлі заводу «Темп», там має бути великий торговельний центр. І власники цього торговельного центру вийшли з ініціативою і замовили проєкт. На їхнє замовлення проводяться роботи з облаштування світлофорного об’єкта на Старокостянтинівському шосе в районі заїзду на територію заводу «Темп». Там буде пішохідний перехід, щоб люди могли безпечно перейти через Старокостянтинівське шосе, — розповідав раніше журналістам vsim.ua начальник відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександр Ковальчук.

У місці розташування пішохідного переходу авто можуть розвертатися та виконувати лівий поворот. Крім того, машини можуть виїжджати з території заводу та повертати ліворуч.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сергій Підгайчук

    давно треба
  • Неля Ткачик

    Ще б фури там не стояли на узбіччі.....

    Юрів Руслан reply Неля Ткачик

    Oleksandr Paliichuk кришує Нова пошта!!

    Олександр Палійчук reply Неля Ткачик

    Неля Ткачик там знаки для фур вже поставили, але поки не допомагає
  • Sergii Volkotrub

    Встаноовили стовп посередині дороги...
  • Читач04

    Було б добре якби стару розмітку замалювали

keyboard_arrow_up