Жахлива ДТП на Кам’янеччині: загинула жінка, в реанімації двоє дітей

Жахлива ДТП на Кам’янеччині: загинула жінка, в реанімації двоє дітей
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Легковик «Kia» зіткнувся з маршруткою «Mercedes-Benz». 

  • 40-річна водійка загинула, двоє її доньок у важкому стані в лікарні. 

  • Травмувалась пасажирка маршрутки. 

Дорожньо-транспортна пригода сталась в неділю, 7 січня, на трасі «Житомир – Чернівці». В селі Гаврилівці близько 17:00 години зіткнулися два авто: легковик «Kia Ceed» під керуванням жительки Чернівців та маршрутний мікроавтобус «Mercedes-Benz», яким керував 60-річний мешканець Тернопільщини. Про це повідомили в поліції. 

Внаслідок аварії постраждала водійка «Kia». Від отриманих травм 40-річна жінка загинула на місці події. Двоє її 9-річних доньок отримали значні ушкодження. Їх госпіталізували до реанімації Кам’янець-Подільської міської лікарні. Місцеве видання “Кам’янець вечірній” пише, що дівчатка — близнята. Наразі вони знаходяться у важкому стані. 

Також внаслідок ДТП травмувалась 36-річна пасажирка мікроавтобуса. Їй надали першу допомогу без госпіталізації.

Відео дня
Тут і далі ГУ ДСНС у Хмельницькій області

За даними місцевих, причиною ДТП став снігопад і ожеледь. Водійка «Kia» не врахувала стан дороги. Її авто винесло на зустрічну смугу руху, там воно врізалось у маршрутку та, після удару з’їхало в кювет, де й перекинулося на дах. В поліції не інформують про причину зіткнення. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, із ночі неділі в Україну прийшов активний циклон із опадами у вигляді крижаного дощу, снігу та мокрого снігу. На Хмельниччині почалися снігопади та очікуються сильні морози. Це ускладнює рух на дорогах. До кінця доби та впродовж наступної інтенсивність снігопадів не знижуватиметься. 

Також через погіршення погодних умов в Україні розгорнули роботу Штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. Він працюватиме цілодобово, аби оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах. На кількох міжнародних та національних трасах можуть обмежити рух. Про це інформує Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України. Такі обмеження можуть бути введені на основних дорогах, а саме:

Нагадаємо, що траса М-30 пролягає через Хмельниччину. Також це можливо на інших основних маршрутах, залежно від ситуації.

Як діяти пішоходам та водіям під час негоди

Водіїв просять:

Пішоходам слід бути особливо обачними, адже є високий ризик утворення льодяної кірки на тротуарах. 

Станом на 12.30 немає запровадження обмежень/перекриття руху на окремих маршрутах. У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення Хмельницької області, звертайтеся телефоном до диспетчера ЦІЛОДОБОВО:  +38 067 400 60 80.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Es fero

    жах...куди вона везла цих дітей в таку погоду

keyboard_arrow_up