Зламана нога та численні забої: під колеса Volkswagen потрапив 47-річний хмельничанин

Зламана нога та численні забої: під колеса Volkswagen потрапив 47-річний хмельничанин
  • 15 листопада на перехресті вулиць Франка та Толстого сталася ДТП за участю пішохода.
  • Постраждав 47-річний житель Хмельницького. Чоловіка госпіталізували до  травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.
  • Наразі обставини події з’ясовує слідство.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 15 листопада близько 18-ї години вечора на перехресті вулиць Франка та Толстого. 47-річний хмельничанин переходив дорогу по нерегульованій “зебрі” та потрапив під колеса «Volkswagen Passat».

За кермом автомобіля був 63-річний місцевий житель, чоловік не врахував дорожньої обстановки та скоїв наїзд. Повідомляють на сайті ГУ НП у Хмельницькій області.

У результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження. З Переломом правої ноги чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Відео дня

По факту дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження. Наразі слідчі з’ясовують всі обставини події.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Roman Hrysevych

    Пішоходе, коли помиратимеш на "зебрі", пам'ятай - ти був правий!
  • Vera Furman

    Я там з дітьми постійно перехожу дорогу і можу сказати ,що машини там не завжди зупиняються,Треба бути уважнішим.
  • Сергій Іванович

    Пішохід завжди правий, але не завжди живий
  • Anna Borisova

    Водіям за 50 років краще взагалі ставати пішоходами, є багато випадків вини водіїв не пішоходів

    Inna Bisonova reply Anna Borisova

    Не захищаю піщохода, але реально потрібно усім в 50 робити примусову перездачу на права! Є такі хто в 65 ще фору молоді дадуть, а є такі хто в 50 взагалі не розуміють не знаходяться і що відбувається. Всіх на перездачу!

    Anna Borisova reply Anna Borisova

    Я постраждала конкретно від водія за 50 мені переїхали ступню на прибудинковій, водій порушив правила. Була автотехнічна експертиза, суди а "людина"вини не визнав, хизувався кількістю водійського стажу.Через рік може знову почати їздити((.Про молодих, не стикалась.. Суттєвих обмежень по видачі прав "ВСІМ  БАЖАЮЧИМ" не має нажаль(( В Хмельницькому більшість дтп за участю за 50 років водіїв, проте це нікого не бентежить крім постраждалих

    Татьяна Ховаева reply Anna Borisova

    Anna Borisova а сколько молодых лихачей, обдолбанных, купивших права? Бляхи купили, права купили и вперёд! Машина не гладит, она давит! И в любом случае нужно себя обезопасить и переходить дорогу, убедившись, что это безопасно!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up