Чи працюватимуть літні табори для хмельницьких школярів

Чи працюватимуть літні табори для хмельницьких школярів
  • Минулого літа для оздоровлення і відпочинку дітей працювали 29 таборів. 
  • Дізнавалися, чи відкриватимуть заклади в умовах воєнного стану. 

Школярі з нетерпінням чекають завершення навчального року, адже попереду - три місяці відпочинку. Щороку для дітей відкривали заклади для оздоровлення і відпочинку. До прикладу, минулого літа хмельницькі школярі могли оздоровитись і набратись сил у 29 міських і позаміських таборах. Тепер війна внесла корективи у звичне життя. Запитували у влади, чи працюватимуть дитячі табори цього літа. 

У Хмельницькому поки працюватиме один табір денного перебування - на базі Палацу творчості дітей та юнацтва. Про це журналістці “ВСІМ” повідомила керівник Департаменту освіти і науки міської ради Ольга Кшановська. 

  • Від Департаменту освіти відкриваємо табір при палаці творчості з денним перебуванням. В місті він буде один. Заклад повністю для діток, які є вихованцями гуртків палацу творчості. Тобто вони вже попередньо здійснили опитування - кому є така потреба отримати певні додаткові послуги від палацу творчості, - пояснила Ольга Кшановська. 

Окрім цього, влітку більшість дітлахів їздили до табору "Чайка". Наразі заклад перейшов з балансу Департаменту освіти до управління соцзахисту. Чи відпочиватимуть там цього року - невідомо. 

Відео дня

Начальник управління соціального захисту населення Хмельницької міської ради Словян Воронецький в коментарі журналістці vsim.ua повідомив, що "Чайку" поки не відкриватимуть. 

Також стало відомо, що не працюватимуть у Хмельницькому і пришкільні табори з денним перебуванням. Як додають у Департаменті освіти, таке рішення прийняли у зв'язку з воєнним станом. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up