Досить дистанційки: з 1 вересня школярі та студенти навчатимуться офлайн

Досить дистанційки: з 1 вересня школярі та студенти навчатимуться офлайн
Фото ілюстративне
  • Також частково змінять освітню програму. 
  • Розвиватимуть патріотизм та навчатимуть протимінної безпеки. 

Освітній процес в Україні повернеться до офлайн-режиму вже з 1 вересня. А учні та студенти мають прийти до навчальних закладів. Про це в ефірі національного телемарафону заявив заступник голови Міністерства освіти Андрій Вітренко.

"1 вересня освітній процес в Україні буде відновлено в режимі офлайн і всі діти, студенти, учні мають піти до школи, до університетів, коледжів, до закладів професійно-технічної освіти. Тобто я закликаю наших дітей готуватися до офлайн процесу в українській освіті", - наголосив заступник глави Міносвіти. 

Крім цього, він зазначив, що в умовах повномасштабної війни з рф освітня програма України буде частково змінена. Нововведення торкнуться предмета "Захист вітчизни", під час якого посилять національно-патріотичне виховання. Викладачі також пояснюватимуть дітям, як правильно поводитися з вибухонебезпечними предметами.

Відео дня

"Зміни стосуватимуться посилення практичної спрямованості цього предмета. Діти мають знати, вміти. Там буде посилено національно-патріотичне виховання. І буде окремий блок, який стосуватиметься протимінної діяльності", - додав Андрій Вітренко, анонсуючи зміни в освітній програмі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up