ЗНО-2023: коли проводитимуть та з яких предметів

ЗНО-2023: коли проводитимуть та з яких предметів
  • Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання проводитимуть в звичному форматі. 

  • Тестування відбудеться з 12 предметів.

  • Яким чином, з яких саме та коли дізнавайтесь далі. 

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2023 році буде проведено у традиційному довоєнному форматі. Відповідний наказ №715 про проведення тестування наступного року оприлюднили 8 вересня. В ньому йдеться про те, що наступне ЗНО проводитимуть з 12 предметів. 

До переліку предметів тестування включено традиційні для довоєнного часу навчальні дисципліни:

  • Відео дня
    /li>

В наказі МОНУ зазначають, що зовнішнє незалежне оцінювання з математики (завдання рівня стандарту) та історії України (період 1914 рік — початок XXI століття) здійснюватиметься лише для проведення державної підсумкової атестації.

Тестування випускників 11 класів у 2023 році проводитиметься з 22 травня до 14 липня.

Нагадаємо, 7 вересня останній день другого етапу підтвердження участі у спеціальній сесії НМТ-2022. Вступники мають остаточно визначитись із місцем проведення тестування. Спеціальна сесія триватиме протягом 12–16 вересня 2022 року, а ознайомитися з повним розкладом можна тут.

Опитування

Яке тестування, на вашу думку, краще?

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lybovi Yaremenko

    в цьому році вже торги закінчилися.Підзаробили негідники  скориставшись бідою. На окремі спецальності по 15- 20 тисяч за бюджетне місце брали.І наверх процент відсилали. Отакі в нашому МОН сидять кмітливі.Можна пославшись на війну заробити , то і заробили.ГИДКО І СУМНО, що одні помирають за країну, а інші пройдисвіти крадуть в неї майбутнє!

keyboard_arrow_up