Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду

Рейтинг боржників: підприємства Хмельницького, які найбільше заборгували за воду
Фото ілюстративне

Серед боржників є як приватні, так і комунальні підприємства. Загалом у списку 21 організація. 

У “Хмельницькводоканалі” вирішили щомісяця публікувати антирейтинги споживачів, які найбільше заборгували за водопостачання. Нещодавно вони виставили ТОП-10 адрес багатоповерхівок, які сумарно винні “Водоканалу” більше 3 мільйонів гривень. Повний список адрес-боржників можна прочитати в матеріалі Топ-10 будинків в Хмельницькому, які найбільше заборгували за воду

Виявляється, що комуналку за водопостачання не сплачують ще й місцеві підприємства. У “Хмельницькводоканалі” підготували антирейтинг боржників серед юросіб. 

“Не лише населення заборгувало підприємству за спожиті послуги. Споживачі-юридичні особи теж не відстають, тож не можна не згадати і про них”, — зазначають у “Водоканалі”.

Відео дня

У списку лише 21 підприємство. Однак, загальна заборгованість їх складає більше 4 мільйонів гривень з водопостачання та майже 2 мільйони — з водовідведення. Разом - майже 6 мільйонів гривень. 

Рейтинг боржників-підприємство виглядає так:

Інформація станом на 14 липня 2022

Нагадаємо, загальна сума боргу перед підприємством складає близько 70 мільйонів гривень. Про це vsim.ua повідомили у прес-службі “Водоканалу”. Саме через нестачу цих коштів з кожним днем підприємству стає щораз важче працювати.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up