Біля парку Чекмана може з’явитися багатоповерхівка. Причетний депутат міськради

Біля парку Чекмана може з’явитися багатоповерхівка. Причетний депутат міськради
  • Йдучи до парку Чекмана з боку Юності, перед містком можна помітити ресторан «Сонечко».

  • Ним володіє бізнесмен та депутат Хмельницької міськради.

  • Земельній ділянці можуть змінити цільове призначення, що дасть змогу збудувати там багатоповерхівку з торговим центром.

На перехресті вулиць Паркової та Староміської у Хмельницькому розташований ресторан «Сонечко». У майбутньому на його місці може з’явитися багатоповерхівка. Такий висновок можна зробити з проєкту рішення міської ради, яким пропонується змінити цільове призначення земельної ділянки, де розміщений заклад. Розповідаємо про все детальніше.

Ресторан «Сонечко» розташований за адресою Паркова, 2, на земельній ділянці комунальної власності Хмельницької міськради площею 2338 квадратних метрів. Її цільовим призначенням зараз є «для будівництва та обслуговування об'єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування», а саме для обслуговування приміщення кафе.

У проєкті рішення міськради, який ще мають розглянути депутати, йдеться про зміну цільового призначення ділянки. Його мають визначити як «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури».

Відео дня

У документі також сказано, що будувати збирається приватна фірма «Селена Сервіс». За даними «YouControl», вона зареєстрована там же, де розташований ресторан «Сонечко», у червні 1992 року. Основним її видом роботи є «діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування».

Власником та засновником фірми є бізнесмен і депутат міськради Олександр Кізляр (старший). Його син, також Олександр Кізляр, теж є бізнесменом та депутатом Хмельницької районної ради. Обоє представляють партію «Батьківщина».

Оскільки ініціали батька та сина збігаються, далі наводимо перелік юридичних осіб, пов’язаних принаймні з одним із них:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Александр Ковалишин

    Кізляри рулять,а колись...Молодці
  • Віталій Українець

    Буг можна загнати в трубу під землю і зверху ще Три мікрорайони втулити!

    Замість заводу КПО і сізо будуйте благодійники-скоробагатьки!
  • 007

    Сашка на мило, а парк перейменувати так як Чекман в ньому навіть дерева не посадив
  • Емилия Чеснок

    Члени територіальної громади м.Хмельницького.  Ми перший раз проголосували за Симчишина, довірившись, що так як він з партії  Свобода, то буде дбати за містян.   Однак, другий раз чому та більшість, з меншості проголосувавших, голосували за нього . От він і його депутати, в складі яких одні багаті бізнесмени, набрали більше обертів і так крадуть,  як не сміли ні один із їх попередників. Дякуючи підтримці  не аналізуючих хмельничан, Симчишин за  наші гроші став відомий  на всю Україну як один з найкращих мерів.  

    Щодо генерального плану міста, то зміни до нього внесені з порушенням  правової основи Закону України " Про національну інфраструктуру  геопросторових даних", зокрема,  в тому числі, законів України Про Земельний кодекс України  ,  "Про регулювання містобудівної діяльності" .

    Начальник головного  Управління Держгеокадастру  в Хмельницькій області Василенко наразі під слідством.  Інше газета  "Всім" не публікувала. Хмельничани  не розуміють що  місто буде належати не їм,  а таким, як примітивному  Новачку і  бізнесу.

    Подивіться , що набудували  будівельні компанії за першою аптекою, взявши з вас  за квартири  великі гроші. Це жах. Не має прибудинкових територій. Тільки  висотка біля висотки з порушенням ДБН. Ми що бідні на землю???  Чому громада не  вживає заходів  для розширення меж?

keyboard_arrow_up