У парку Чекмана з’явиться готельно-ресторанний комплекс. Хто до цього причетний

У парку Чекмана з’явиться готельно-ресторанний комплекс. Хто до цього причетний
Скріншот з Карт Google
  • Будівлю старого ресторану хочуть реконструювати.

  • Замовником є чиновник та підприємець Олександр Крупа.

  • Що відомо про нього та з ким він пов’язаний?

У парку імені Чекмана розпочалася реконструкція колишнього ресторану «Зоряна ніч». Будівлю мають перетворити на готельно-ресторанний комплекс. Про це свідчить паспорт об’єкта, розміщений на споруді. Документ вказує на те, комплекс буде триповерховим, загальна площа приміщень складатиме понад 2700 квадратних метрів.

Замовником вказана «ФО Крупа О. В.», тобто «фізична особа Крупа Олександр Володимирович». Саме це ім’я вказане у рішенні Хмельницької міської ради, яким земельна ділянка передана йому в оренду на 10 років. Підставою зазначений договір купівлі-продажу від листопада 2020 року. У паспорті об’єкта вказано, що дозвіл на будівництво виданий у червні цього року. Роботи мають бути розпочаті у III кварталі цього року, а завершені у IV кварталі наступного. Генеральним підрядником, тобто виконавцем, є ТОВ «Поділля-Інвест Сіті».

Олександр Крупа належить до цілого «сімейного підряду», який має зв’язки у бізнесі та владі. Пропонуємо вам дізнатися, що відомо про цих людей.

Відео дня

Крупа Олександр Володимирович

Нині Олександр Крупа є начальником головного управління пенсійного фонду у Хмельницькій області. Раніше обіймав посади першого заступника голови Хмельницької РДА, директора Хмельницької обласної бази спеціального медичного постачання. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl».

Щодо ж до приватних компаній, то Олександр Крупа має зв’язки з такими юридичними особами:

Мало, у минулому він був пов’язаний ще з рядом компаній:

Дві згаданих юридичних особи, ТОВ «Паті Глейд» та ТОВ «Берлога ЛТД», працюють у сфері ресторанного господарства. За адресою їхньої реєстрації, на Проскурівській, 21, розташований паб «Beerлога».

У червні 2013 року Олександр Крупа придбав два приміщення на вулиці Проскурівській, 32, площею 376 квадратних метрів. Вартість покупки склала понад 2 мільйони гривень. Це майже 9,3 мільйона на нинішні гроші (перераховано через курс долара).

Крупа Володимир Михайлович

Володимир Крупа є батьком Олександра Крупи. На публічних посадах він зараз не працює, однак раніше був керівником Державної фінансової інспекції у Хмельницькій області (зараз це аудиторська служба). Двічі його звільняли з посади і двічі він поновлювався через суд. Також ще у 1990-х роках Володимир Крупа був керівником управління забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, фінансів та соціально-економічного розвитку території Кам’янець-Подільської РДА.

Тепер Володимир Крупа є одним із засновників ТОВ «Солар-Інвест», а також зареєстрований як ФОП з основним видом діяльності «надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна». У минулому також був пов’язаний з ТОВ «Якісний продукт-плюс».

Станом на кінець 2016 року Володимир Крупа був мільйонером. На його рахунку у «ПриватБанку» було понад 11,4 мільйона гривень, а ще 35 тисяч доларів він мав готівкою.

Крупа Тетяна Василівна

Матір Олександра Крупи, Тетяна Крупа, є депутаткою Хмельницької обласної ради від «Слуги народу». Основним її місцем роботи є Хмельницький обласний центр медико-соціальної експертизи, де вона обіймає посаду директора. Заклад займається тим, що вирішує питання про надання групи інвалідності. Також Тетяна Крупа має зв’язок з ТОВ «Солар-Інвест». На кінець 2017 року у Тетяни Каденко було понад 7 мільйонів гривень заощаджень — готівкою та у банках.

Крупа Катерина Миколаївна

Катерина Крупа згадана серед засновників ТОВ «СКМ Вест Груп», а у минулому — також і серед кінцевих власників ТОВ «Єлідан». Обидві фірми займаються оптовою торгівлею молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами. «СКМ Вест Груп» зареєстрована на вулиці Трудовій. За цією ж адресою числиться частина вже згаданих компаній, до прикладу, «Солар-Інвест». Там же раніше була зареєстрована фірма «Єлідан».

На зображенні може бути: текст
Фото зі спільноти «Хмельницький Development» у Facebook

Немає опису світлини.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (65)
  • Читач29

    "АСТАНАВІТЄСЬ" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Читач29

    ЖАХІТТЯ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tania Uzepchuk

    Якби всі робили стільки для війни як Саша то було би в рази простіше. Я цю людину знаю і пишаюсь цим.
  • Tania Uzepchuk

    Саша порядна людина і дуже багато допомагає армії. Автомобілями, дронами тепловізорами і багато іншим. Дякую від воїнів завдяки тобі багато хто вижив.

keyboard_arrow_up