Будівлю на Проскурівського підпілля хочуть продати за 2,5 мільйона. Що відомо

Будівлю на Проскурівського підпілля хочуть продати за 2,5 мільйона. Що відомо
Тут і далі — фото з системи «Prozorro. Продажі»
  • У будівлі 1990 року раніше був ресторан «Проскурів».

  • Приміщення намагаються продати вже вдруге.

Міськрада хоче продати будівлю колишнього ресторану «Проскурів», який розташований у Гречанах навпроти парку Чекмана. Зараз стартова ціна складає 2 502 825 гривень. Управління житлової політики та майна приймає заявки на участь. Розповідаємо про все детальніше.

Що відомо про будівлю

Адреса будівлі, яка виставлена на продаж, — Проскурівського підпілля, 203. Це приміщення колишнього ресторану «Проскурів», яке водночас є прибудовою до багатоповерхівки. Будівля здана в експлуатацію 1990 року та налічує три поверхи:

  • Відео дня
    /li>

Загальна площа складає 1026,8 квадратного метра. Такі відомості розміщені у системі електронних аукціонів «Prozorro. Продажі».

Приміщення має кілька входів, розміщених з головного та дворового фасадів. Всередині є санвузли. Наявні комунікації — теплопостачання, електропостачання, водопостачання та каналізація, однак вони частково перебувають у неробочому стані.

Будівля розташована вздовж вулиці Проскурівського підпілля на першій лінії, тобто фасад виходить безпосередньо до вулиці. Неподалік розташована зупинка, навпроти — парк Чекмана.

За скільки хочуть продати приміщення

Стартова ціна будівлі складає 2 502 825 гривень. В процесі торгів учасники аукціону можуть її підвищувати. Заплановані торги на 13 вересня. До слова, управління житлової політики та майна вже намагалося його продати. Минулого разу стартова ціна складала 5 005 650 гривень, однак тоді аукціон не відбувся.

Хто займав приміщення до виставлення на продаж

Рішення про передачу на приватизацію будівлі міська рада прийняла 14 липня цього року. Раніше приміщення перебувало на балансі Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання, а до того ним користувалося ТОВ «Ресторан „Проскурів“». Останнє й досі зареєстроване за цією адресою.

За даними системи «YouControl», фірма створена у травні 1998 року. Компанія має КВЕД 56.10 «Діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування». Статутний капітал товариства складає 36 200 гривень. Керівником компанії є Іван Павлюк, він також є засновником разом з Євгенією Корецькою та Тетяною Ождар.

Цікаво, що комунальне підприємство по утриманню нежитлових приміщень судилося з ТОВ «Ресторан „Проскурів“» через борги за оренду. Йшлося про суму в 72 495,05 гривні. Господарський суд Хмельницької області прийняв рішення про примусове стягнення. Про це йдеться у рішенні від 25 лютого 2013 року.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Віталій Українець

    колись там були потужні гулянки та п'янки!
  • Olha Khmelovska

    Стільки новобудов з'явилося у цьому районі. А магазинів всього три. Побутову хімію, м'ясо, корм для тварин- все це щоб купити доводиться йти на Олімпійську.
    Хай би зробили міні маркет якісь з цього приміщення, бо то вже давним-давно притон((
  • Катя Бородий

    Давно пора продати, нехай новий власник збудує щось свідоме,а то розвалюється з кожним роком все більше ,плюс нагадує про радянські часи

keyboard_arrow_up