Бунт водіїв “швидких” у Хмельницькому: стало відомо якою буде їх зарплата у липні

Бунт водіїв “швидких” у Хмельницькому: стало відомо якою буде їх зарплата у липні
Скрін з відео "1 подільського"
  • Місяць тому шофери хмельницьких “швидких” вимагали підвищення зарплат.
  • Збільшити фінансування їх праці обіцяли з липня.
  • Що з цього вийшло, дізнавались журналісти vsim.ua.

Місяць тому вони із бунтом пройшлися містом і дійшли на сесію до Хмельницької обласної ради. Позачергове питання щодо збільшення оплати праці водіїв "швидких" депутати все ж розглянули. Адже шофери майже в один голос висловили невдоволення зарплатою, що за їх словами, навіть не складає чотирьох тисяч. До того ж, попри всі колективні звернення і скарги, розмір їх заробітної плати не змінювався. Та от терпець увірвався 21 червня, коли водії публічно вимагали збільшення фінансування праці.

Якою буде зарплата водіїв “швидких” у липні

У результаті збільшити зарплату водіям пообіцяли з липня. Керівник прес-служби Хмельницької ОДА Інна Михайлова повідомила, що збільшення заробітної плати буде здійснене за рахунок надання щомісячних премій. При цьому буде враховуватись стаж роботи водіїв.

  • Середня заробітна плата водія зі стажем роботи в закладі до п’яти років в липні склала 7213 гривень, була - 4713 гривень. Середня зарплата водія зі стажем роботи більше п’яти та семи років у липні склала 8200 гривень, була - 5176 і 5664 гривень - повідомляє Інна Михайлова.

    Відео дня
    /li>

Прийшов аванс 1,5 тисячі

Один із водіїв працює на “швидкій” вже шість років. Чоловік вважає, що за свою роботу має отримувати як мінімум 9 тисяч. Водій каже, що нині чекає на більшу зарплату. Адже так їм пообіцяли місяць тому. Однак аванс, який отримали його колеги, залишився незмінним, а саме півтори тисячі. Можливо, надбавку дадуть пізніше. Журналісти vsim.ua будуть стежити за ситуацією. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Друзі, а якою має бути заробітна плата у водіїв швидкої медичної допомоги на вашу думку? Пишіть в коментарях. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег

    Я теж так важаю, лікарям, водіям, вчителям повинні бути гідні зарплати, вони нам доглядають
  • Сергей Попович

    Зарплата як водіїв так і лікарів швидкої повина бути гідною у іншому випадку до нас на виклик будуть їхати N-ну кількість часу та будь які спеціалісти  навіть не медсестри, а просто санітари.
  • Тамара Віталіївна

    Мені здається, що зарплата водія швидкої допомоги має бути хоча б 10 тисяч. Бо от через такі малі зарплати чоловіки виїжджають за кордон.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up