Чи відкриють «KFC» у «Дитячому світі»? Ми дізналися

Чи відкриють «KFC» у «Дитячому світі»? Ми дізналися
Ілюстративне фото
  • Мережа ресторанів планує відкрити свій заклад у Хмельницькому.

  • Для нього вже набирають працівників.

  • Ми дізналися, де саме його відкриють.

Цього місяця у Хмельницькому стало відомо про можливе відкриття першого ресторану мережі «KFC». На сайтах з пошуку роботи з’явилися вакансії директора ресторану, заступника директора ресторану та менеджера зміни. Для перших двох посад вимагається досвід роботи від трьох та одного років відповідно. При цьому зарплату вказали тільки для менеджера зміни — 18-23 тисячі гривень.

Офіційних заяв на своїх сторінках щодо відкриття ресторану компанія не робила. На звернення журналіста vsim.ua через соцмережі та сайт за майже два тижні там також не відповіли.

Щодо розташування ресторану у місцевих соцмережах писали, що це може бути торговий центр «Дитячий світ» у центрі Хмельницького. Про це журналіст vsim.ua запитав у директора комунального підприємства «Агенція муніципальної нерухомості» Дмитра Гончара. Ця установа є балансоутримувачем торгового центру. Керівник сказав, що йому про можливе відкриття ресторану в «Дитячому світі» нічого не відомо.

Відео дня

Журналіст vsim.ua також перевірив аукціони у системі «Prozorro. Продажі». Саме через неї здають в оренду приміщення у «Дитячому світі». З’ясувалося, що 28 вересня чиновники оголосили про здачу в оренду приміщення в «Дитячому світі» загальною площею 387 квадратних метрів.

Стартову орендну плату встановили у розмірі понад 57 044 гривні на місяць, а також ПДВ (20%) та комунальні послуги. Терміном оренди встановили п’ять років, допускалася суборенда.

Зрештою знайшли орендаря, який погодився платити 77 777 гривень на місяць, а також ПДВ та комунальні послуги. Повідомлення про укладення договору з’явилося 1 листопада. Тільки от хто орендував приміщення, зі сторінки лоту не відомо — всі дані про нього зашифровані.

Скріншот зі сторінки аукціону
Повідомлення, яке з'являється при спробі відкрити документ

Журналіст vsim.ua також запитав про це у Дмитра Гончара. Той сказав, що приміщення орендував ФОП, і там зараз роблять ремонт. Ім’я підприємця він не назвав.

Зрештою журналіст vsim.ua подав до міської ради запит з цього приводу. В отриманій відповіді вказаний орендар — ТОВ «ДТС-Харків». Саме ця компанія зараз набирає працівників у ресторан «KFC» у Хмельницькому, про що йшлося на початку цієї статті.

Крім того, маркетолог цієї компанії Олена Тетеріна коментувала відкриття ресторану «KFC» у Львові для видання Zaxid.net у лютому 2020 року. Також відомо, що головне управління Держпраці у Харківській області у листопаді 2021 року проводило перевірку ТОВ «ДТС-Харків». У повідомленні про це прямо вказали, що фірма працює під брендом «KFC».

ТОВ «ДТС-Харків» засноване у Харкові у жовтні 2006 року. Робота компанії пов’язана з діяльністю ресторанів й наданням послуг мобільного харчування, а статутний капітал складає 25 мільйонів гривень. Керівником компанії є Юрій Місевра. Кінцевими власниками вказані Денис Сітенко та Тарас Сітенко. Вони ж є засновниками разом з іншою фірмою — ПрАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд „Супрім“».Такі дані є у сервісі «YouControl».

Мережа «KFC» заснована 1952 року у США. Перший ресторан в Україні був відкритий 2012 року у Києві. Формат та меню закладу нагадує вже знайомий хмельничанам «McDonald’s».

До слова, після початку повномасштабного вторгнення мережа продовжила роботу, на відміну від того ж «McDonald’s». Після 24 лютого був відкритий один новий заклад мережі, в Одесі. Найближчі до Хмельницького ресторани «KFC» розташовані у Вінниці, Житомирі та Львові.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Stepan Tanasiychuk

    Гарне розслідування 👍

keyboard_arrow_up