«KFC» набирає працівників у Хмельницькому. Що відомо

«KFC» набирає працівників у Хмельницькому. Що відомо
  • Компанія опублікувала вакансії для хмельничан.

  • Шукають людей з досвідом та без.

  • Дізналися, що зараз про це відомо.

Днями у Хмельницькому з’явилися повідомлення про можливе відкриття ресторану швидкого харчування «KFC». Це зумовлено тим, що на сайтах з пошуку роботи були опубліковані вакансії у цій компанії. Там шукають директора ресторану, заступника директора та менеджера зміни. У місцевих соцмережах також повідомляються, що заклад відкриють нібито у торговому центрі «Дитячий світ».

Перш за все зупинимося на вакансіях. Вони почали з’являтися тиждень тому. На посаду директора ресторану шукають людину, яка має досвід роботи на управлінських позиціях в ресторані від трьох років, а також вищу освіту. Вказано, що майбутній керівник ресторану має пройти навчання, проте термін не зазначений.

Посада заступника директора ресторану вимагає досвіду роботи на аналогічній посаді у ресторані швидкого харчування терміном від одного року. Вимагають також наявність освіти не нижче середньої. Вакансія передбачає навчання, його термін не зазначений.

Відео дня

На посаду менеджера зміни можуть претендувати люди зі знанням касової дисципліни та кадрової документації. Досвід такої роботи вітається. Для цієї вакансії зазначена зарплата — 18-23 тисячі гривень. Кандидати повинні будуть пройти навчання у Львові, яке почнеться 1 грудня.

Офіційних заяв компанія щодо відкриття ресторанів у Хмельницькому не робила. На повідомлення журналіста на сайті та у соцмережах там не відповіли. Якщо відповідь все ж надійде, ми опублікуємо окремий матеріал.

Тепер повернемося до локації. Як було вказано вище, це, ймовірно, буде «Дитячий світ». Втім, директору комунального підприємства «Агенція муніципальної нерухомості» Дмитру Гончару про це нічого не відомо. Про це він сказав у коментарі журналісту vsim.ua сьогодні, 14 листопада.

Мережа «KFC» заснована 1952 року у США. Перший ресторан в Україні був відкритий 2012 року у Києві. Формат та меню закладу нагадує вже знайомий хмельничанам «McDonald’s».

До слова, після початку повномасштабного вторгнення мережа продовжила роботу, на відміну від того ж «McDonald’s». Після 24 лютого був відкритий один новий заклад мережі, в Одесі. Найближчі до Хмельницького ресторани «KFC» розташовані у Вінниці, Житомирі та Львові.

До слова, ресторан «McDonald’s», який відкрився у Хмельницькому у серпні минулого року, досі не працює. Втім, мережа вже відкрила ряд закладів в Україні. Хмельничани останнім часом неодноразово помічали активність у ресторані на Темпі. Втім, плани про відкриття у пресслужбі компанії наразі не підтверджують. Принаймні, такі відповіді журналісту vsim.ua давали кілька разів поспіль.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Moriarty Holm's

    Гадость редкостная
  • Читач23

    Ну, дитячий світ крута локація і місто буде від аренди заробляти
  • Светлана Ровенец

    Американське дєрьмо будуть втюхувати українцям...  Бойкот всьому американському. Вони вже загарбали половину наших земель, а тепер руками рашки зачищають наші території  від нас. А наші діти на рабській праці в польщі!!!    НІ  Всьому американському. Це вони привезли до  нас мед. експеримент, тепер бомби, вишки  5G і так дальше...!!!

    Spetscommando reply Светлана Ровенец

    To  Светлана Ровенец: темники від "соловьиного помёта" тобі контрабандою провозять?

    Вадим Миколайович reply Светлана Ровенец

    Осенняя Пора а чому "сидиш" на американській соц-мережі?

    Читач23 reply Светлана Ровенец

    Не старайся,кремль своїх кидає або прибирає, не заплатять тобі)))

    Маріанна Дубова reply Светлана Ровенец

    ти лікуйся, бо це ж жах, що в тебе в голові робиться

    Valentyna Chernyuk reply Светлана Ровенец

    Осенняя Пора це ще що за ясновідящий чи  ясновідяща? Скоро зима на порозі міняйте осіннє пальто на кожух, тоді все стане  ясно! Не провокуйте, тільки Господь керує Вселенною, бо Він Творець її! І Милість Його -БЕЗМЕЖНА! Ітільки позитив нам вчора, сьогодні і завтра потрібні!

    Amir Huttab reply Светлана Ровенец

    Светлана Ровенец господя. Кто так насрал в твой колхозный мозг? Раша Тв?

    Станіслав Павлінський reply Светлана Ровенец

    Светлана Ровенец Я звісно люблю друковане слово, але яке в них живе спілкування? І врешті варто визнавати, що не давоський форум заважає комусь робити своє і краще чи хоча б не таке. Облиште цю комунацьку маячню про проклятих буржуїв, які псують світле майбутнє.

    Светлана Ровенец reply Светлана Ровенец

    Stanislav Pavlinskyi , газети, це живе спілкування, а гаджети придумали як би ж то во благо!  Так ні. Все закінчиться знищенням нашоі  , цивілізаціі. Вже все почалося. Як що ви не розумієте що відбувається, то прочитайте план по швабу(керівник  давоського  форму).

    Станіслав Павлінський reply Светлана Ровенец

    Светлана Ровенец Що заважає відкрити свій ресторан з бутербродом зі смальцем і компотом та газетами замість мобільного інтернету? Може відсутність бажання і розуму а не американці?
  • Светлана Ровенец

    Харчування по швабу-личинками і г листами...

keyboard_arrow_up