Чому деякі компанії дають кредит за 5 хвилин, а інші за годину? (Новини компаній)

Чому деякі компанії дають кредит за 5 хвилин, а інші за годину? (Новини компаній)

За статистикою, сьогодні кожен другий повнолітній українець користується кредитними послугами, ця тенденція не оминула і хмельничан. Особливо популярними стали позики мікрофінансових компаній.

Головна перевага МФО полягає в тому, що для оформлення кредиту тут не потрібно збирати купу документів, надавати заставу або шукати поручителів. Власне, для цього немає необхідності навіть виходити з дому. Процедура проходить в режимі онлайн, а кошти зараховуються на банківську картку.

Більшість компаній в рекламних оголошеннях обіцяє миттєву видачу коштів без будь-яких перевірок та бюрократії. Я вирішила переконатись в цьому особисто, порівнявши умови кількох відомих сервісів. Адже фактор часу надзвичайно важливий, коли виникають екстрені фінансові ситуації.

Від чого залежить швидкість видачі мікрокредитів?

На тематичних форумах та інтернет-порталах можна знайти безліч інформації про ту чи іншу компанію. Ознайомившись з професійними оглядами МФО та відгуками звичайних людей, я дійшла висновку, що отримати онлайн-позику не завжди просто. І справа не лише у тому, наскільки досвідчений сам користувач.

Сучасні онлайн-сервіси використовують програми, які автоматично перевіряють дані про клієнта та приймають рішення про схвалення або відмову в кредитуванні.

На певних етапах оформлення заявки вони можуть видавати помилки та навіть блокувати профіль користувача. Такі випадки виникають через описки, у разі внесення недостовірних даних, використання простроченої або порожньої банківської картки (на балансі має бути не менше 1-2 грн).

В більшості випадків МФО використовують скорочену форму анкет, де потрібно вказати такі дані:

Однак є організації, які додатково вимагають контактні телефони керівника, колег або родичів. Їм можуть дзвонити, щоб перевірити інформацію про клієнта та з’ясувати, наскільки він благонадійний.

Часто під час оформлення необхідно прикріпити скан-копії документів та вказати свою сторінку в соцмережі. Особливо прискіпливі МФО навіть запитують доступ до геолокації приладу, з якого подається заявка.

Є ще один нюанс. В багатьох сервісах виникає помилка, якщо вводяться дані паспорту нового зразка — ID-карти.

Такі вимоги та незручності нерідко стають причиною затримки у видачі кредиту. І замість обіцяних 10-15 хвилин на процес іде година, а іноді й більше. Тому в екстрених ситуаціях подібні мікропозики зовсім незручні.

Як швидко видають кредити популярні МФО?

По запиту «Швидкі кредити онлайн без відмови» Google видає довгий перелік сервісів мікрокредитування. Я обрала п’ять найпопулярніших, які вказують в своїй рекламі мінімальний час отримання коштів. До цього списку потрапили:

В кожну з них я спробувала подати заявку на кредит. Найшвидше гроші вдалось отримати від Miloan — за 15 хвилин. Форма анкети виявилась дуже простою. Вона містить інформацію виключно про користувача. Вносити дані третіх осіб не потрібно. Це вигідно вирізняє компанію серед інших МФО. Після заповнення одразу ж зателефонував оператор і задав кілька уточнюючих питань. Схвальне рішення по заявці на кредит та самі кошти прийшли майже одночасно — вже за 2 хвилини. Компанія кредитує в режимі онлайн. Отримати позику можна в будь-якому місті України — Києві, Одесі, Хмельницькому, Житомирі, Харкові та ін.

За такою ж схемою працює компанія Bistrozaim. На процедуру оформлення та отримання грошей я витратила 20 хвилин.

В Moneyveo, Dіnеrо та АІехCredit процес видачі позики повністю автоматизований і зайняв 18-20 хвилин. Форма заявки доволі коротка та невибаглива.

Варто зазначити, що в разі повторного звернення не потрібно знову проходити всі етапи реєстрації. Рішення кожного сервісу формується автоматично, а кошти зараховуються протягом 5 хвилин.

Сподіваюсь, що ця інформація буде для вас корисною! І якщо у вас виникне гостра необхідність в грошах, ви зможете швидко та без проблем отримати кредит на картку!

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up