Декларація головного поліцейського Хмельниччини: скільки заробив і на чому їздить

Декларація головного поліцейського Хмельниччини: скільки заробив і на чому їздить
  • Руслан Герасимчук керує поліцією Хмельницької області три роки. 
  • Як і більшість чиновників, він прозвітував про отримані доходи і майно за минулий рік. 
  • Дізнавались, що задекларував головний поліцейський області.

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати звіти хмельницьких чиновників після відкриття доступу до реєстру декларацій.

Нагадаємо, що обов’язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням. 

Отож, на нашому сайті ми вже розповідали, чим багаті і що задекларували: виконуючий обов’язки ОВА Сергій Тюрін, голова обласної ради Віолета Лабазюк, екс начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій, а також заступник мера Василь Новачок. 

Відео дня

Додамо, що обов’язкове декларування стосується і правоохоронців. Тому цього разу розповімо, що задекларував керівник Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області Руслан Герасимчук. Нагадаємо, полковник почав очолювати цю посаду з 29 липня 2020 року. Саме тоді його представили керівному складу. До призначення Руслан Герасимчук обіймав посаду заступника начальника цього управління. 

Як раніше повідомляли в поліції, Руслан Герасимчук пройшов шлях від оперуповноваженого районного відділу до начальника Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області.

Отож, розповімо, що ж задекларував поліцейський. Свою декларацію він подав 13 грудня цього року. Звітний період - 2022 рік. Детальніше переглядайте в інфографіці. 

Читайте також:

Військовий хотів зменшити аліменти на дитину. Деталі справи на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (29)
  • Katya Rubets

    Християн, як євреїв, чатує небезпека: їм будуть заздрити, бо вони живуть краще сусідів.Бо християни не пропивають гроші, не курять, не витрачають кошти на розваги, вони краще дбають, стараються, їхній розум більш кмітливіший, вони більш відповідальні і дисципліновані, і відповідно вони мають більше.
  • Читач53

    Він захищає з 2014 року. І зараз там. І усе що має - заробив власним розумом і своїми руками.
  • Емилия Чеснок

    Вираз обличчя не виражає високий інтелект. Але це не завадилр стати власником  біля  50га землі. За яким законом став поміщиком,.Захищати цю землю не бвжає?.  Зхищають  і гинуть ті що її не мають.
  • Pavel Kondrashov

    Від скромності навіть щоки горять.

keyboard_arrow_up