Житло за кордоном і готівка: проаналізували декларацію ексголови ОВА Сергія Гамалія

Житло за кордоном і готівка: проаналізували декларацію ексголови ОВА Сергія Гамалія
  • Три роки Сергій Гамалій був начальником Хмельницької обласної адміністрації. 
  • Дізналися, які активи та майно задекларував колишній чиновник. 

Від 10 грудня цього року Національне агентство з питань запобігання корупції відкрило публічний доступ до реєстру декларацій. Відтак знову стало обов’язковим для чиновників звітувати про доходи, майно та інше. Нагадаємо, обов'язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. 

Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням. 

На нашому сайті ми вже аналізували декларації виконуючого обов’язки голови Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Тюріна, а також голови обласної ради Віолети Лабазюк. 

Відео дня

Цього разу журналістка vsim.ua оглянула декларацію екс керівника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія. Її він подав в листопаді 2022-го. Звітний період - за 2021 рік. 

Нагадаємо, Сергій Гамалій керував адміністрацією з грудня 2020 року. Його звільнили 15 березня 2023. Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський. Додамо, що до цього чиновник встиг “засвітитись” у скандалі. Його затримали патрульні у Чернівцях й оформили на нього протокол за п’яне водіння. Згодом справу розглядали у суді, де Гамалій оскаржував це рішення. Там з’ясували, що в крові екс чиновника етанолу не було. Врешті справу проти нього закрили. 

Отож, ми проаналізували, що задекларував Гамалій за час своєї роботи в облдержадміністрації. Дізнавайтесь детальніше в інфографіці. 

Читайте також:

Гамалій не визнав своєї вини на суді. Подробиці скандальної справи

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (30)
  • Mariya Samkova

    Оце так...
  • Николай Кулина

    А чому атовці неможуть землю отримати?А ці особі стільки виділено участків,то вперед на передок віддавай .орг державі.Совісті немає у таких людей.
  • Сергій Мельник

    Нічого собі 🤔. А ви бідні плачте і воюйте, це .... і далі буде жити приспівуючи
  • Nata ❤

    Я впевнена, що далеко це не всі його статки. Вони ще на всіх родичів оформляють ....можна тільки уявити скільки всього в кишенях 🙈🙈🙈🙈

keyboard_arrow_up