Скільки коштує оренда квартир у мікрорайонах Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)

Скільки коштує оренда квартир у мікрорайонах Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
  • Із загостренням війни ціни на оренду квартир значно зросли.

  • Скільки тепер це коштує та як ціна залежить від мікрорайону?

З початком російського вторгнення 24 лютого у Хмельницькому значно побільшало переселенців, а внаслідок цього зріс попит на оренду житла. Не забарилося й зростання цін. У перші місяці окремі оголошення про здачу квартир викликали жваві обговорення. Все через те, що власники часом ставили просто захмарні ціни.

До прикладу, 22 лютого квартири за 14-15 тисяч гривень на місяць були серед найдорожчих. Це були об’єкти з дизайнерським ремонтом, розташовані у центрі Хмельницького. А після 24 лютого з такими ж цінами з’являлися оголошення про квартири у віддалених мікрорайонах (на зразок Ракового) та з посередніми умовами. Тепер же ціни на оренду такого цінового рівня стали звичними.

Журналіст vsim.ua проаналізував близько 200 оголошень про оренду квартир у Хмельницькому на сайті dom.ria.com. Середні ціни залежно від кількості кімнат є такими:

Відео дня

Ціни залежно від мікрорайонів переглядайте в інфографіці. Показники для кожного з них сформовані, якщо було щонайменше три оголошення.

 

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleksandr

    Дивна діаграма - хоч би сходили подивилися, а так цифри з ОЛх і без них можна взяти. Показали б що за 3000, а що за 9000, до прикладу. Знаю, що таких цін як 3000 немає, але в них вказано "від 3000" )
  • mrija gregory

    Цікава інфографіка: на першій діаграмі 7 мікрорайонів, на другій - 6, а на останній - 4. Однокімнвтні квартири всюди є, а дво- і три- лише в певних мікрорайонах))

keyboard_arrow_up