«Епіцентр» хоче купити Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів за 227 мільйонів

«Епіцентр» хоче купити Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів за 227 мільйонів
  • Фірма Гереги була єдиною учасницею аукціону.

  • Пропозиція приватників перевищила стартову на майже 40 мільйонів.

Державне підприємство «Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів» може придбати київська фірма «Епіцентр К». Такими є попередні результати електронних торгів, які відбулися вчора, 6 травня, на платформі «Prozorro. Sale».

Стартова ціна підприємства складала 187 637 810 гривень. ТОВ «Епіцентр К» було єдиним учасником аукціону. Фірма захотіла викупити комбінат за 227 090 000 гривень. Станом на сьогодні, 7 травня, очікується рішення Фонду державного майна України про укладення договору.

Що відомо про Дунаєвецький комбінат хлібопродуктів?

Підприємство засноване 1925 року та розташоване у селищі Дунаївці Новодунаєвецької ОТГ. Зараз комбінат виготовляє продукти борошномельно-круп’яної промисловості та корми для тварин, а також торгує зерном, необробленим тютюном, насінням та кормами.

Відео дня

Майновий комплекс комбінату складається зі складів, елеваторів, заводів (комбікормового, кукурудзяного та млинзаводу), насіннєвого й ковбасного цехів, зерносушарок, їдальні та теплиці. Працівників на комбінаті зараз 128, хоча три роки тому було 200. Причиною скорочення є те, що комбінат не має достатнього навантаження. Крім того, за словами директора Надії Ковбасюк, обладнання підприємства потребує модернізації. Детальніше про ситуацію на комбінаті ви можете дізнатися в нашому попередньому матеріалі.

Згідно з умовами приватизації, новий власник підприємства не має права змінювати профіль діяльності та звільняти працівників.

Що відомо про ТОВ «Епіцентр К»?

Фірма зареєстрована у Києві в серпні 2003 року. Серед засновників та кінцевих власників є Олександр та Галина Гереги, які станом на 2020 рік належали до п’ятірки найбагатших людей України. Статутний капітал «Епіцентр К» — понад 158 мільйонів гривень. Такі дані є у сервісі YouControl.

Читайте також: Лебеді та обіди по 2 гривні: репортаж із Дунаєвецького хлібокомбінату, який продають за 187 мільйонів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Емилия Чеснок

    Герега,Лабазюк, Ахметов, Медвечук, Пінчук , Порошенко  і ще і ще.... -вся Україна в їх руках. А що залишається народу?! Задумайтесь Невже ми українці   не бачимо, що нашим дітям нічого не залишається як батрацтво або в себе дома або за  його  межами .  Молодому поколінню товкмачать, що Америка перемогла Гітлера, Радянськй союз захватчик. І чим далі тим  більше минуле буквально виставляють жахіттям.
  • Читач37

    Один единственный и неповторимый...  будет печь элитный хлеб, по высокой цене...
  • ЧитачЧитачів

    Спеціально для Гереги ФДМ і виставив на продаж такий здоровенний майновий комплекс.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up