Хмельницька міськрада продає приміщення на 2,6 мільйона. Де та які

Хмельницька міськрада продає приміщення на 2,6 мільйона. Де та які
Приміщення на Гонгадзе, 20/1
  • Нерухомість виставили на продаж разом з орендарями.

  • Покупців визначатимуть на аукціоні.

  • Дізнавайтеся деталі та переглядайте фото.

У Хмельницькому виставили на продаж два нежитлових приміщення комунальної власності. Вони перебувають у власності Хмельницької міської ради. Особливістю обох є те, що там є орендарі, договори з якими діятимуть ще кілька років. Таким чином потенційні власники приміщень у разі купівлі відразу матимуть дохід. Відповідна інформація розміщена у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі».

Продаж відбуватиметься через аукціон — учасники пропонуватимуть суми, переможця обиратимуть за найвищою ставкою. Загальна стартова вартість приміщень складає понад 2,6 мільйона гривень. Більше інформації за кожним об’єктом та нижче. Зазначені стартові ціни можуть зрости в процесі торгів.

Приміщення на Гонгадзе, 20/1

  • Відео дня
    /li>

Приміщення є прибудовою до дев’ятиповерхівки. Частину будівлі орендує ТОВ «Пекарня» до вересня 2026 року.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Приміщення на Кам’янецькій, 106

Приміщення розташоване у п’ятиповерхівці. Воно перебуває в оренді у ФОП Костьолко Лілії Володимирівни (медичний центр) до лютого 2027 року.

Image

Image

Image

Image

Нагадаємо, що минулого місяця відбувся аукціон з продажу колишнього поштового відділення, розташованого у Гречанах. На торги його виставила «Укрпошта». Приміщення було збудоване 1947 року. Воно має площу у понад 200 квадратних метрів. Стартовою ціною вказали 717 тисяч гривень з ПДВ. Купити нерухомість погодилося львівське ТОВ «Іскра-Транс-Логістик». Їхня ціна — 723,4 тисячі гривень.

Станом на сьогодні, 7 березня, для аукціону вказаний статус «очікується підписання договору». Більше про це, а також про інші об’єкти, придбані фірмою, дізнавайтеся з окремого матеріалу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up