Хмельницькі атомники зібрали на реабілітаційне обладнання для дітлахів Ізяслава

Хмельницькі атомники зібрали на реабілітаційне обладнання для дітлахів Ізяслава
Фото зі сторінки ХАЕС
  • Збір коштів започаткували наприкінці минулого року. 

  • Гроші передали на реабілітаційне обладнання для двох медичних центрів. 

Наприкінці минулого року молодь Хмельницької атомної електростанції започаткувала благодійну ініціативу. Вони організували збір коштів для вихованців двох реабілітаційних закладів Шепетівського району. Про це розповідають на сторінці АЕС

Впродовж кількох тижнів скриньки для збору коштів мандрували від одного до іншого підрозділу АЕС. До цієї ініціативи долучилися нетішинські поліцейські, рятувальники та нацгвардійці.

Зібрані гроші передали на закупівлю необхідного обладнання для Ізяславського навчально-реабілітаційного центру та Нетішинського центру комплексної реабілітації «Мрія».

Відео дня

Також минулого тижня атомники придбали ще й унікальну кабіну кінезотерапії з розвантажувальною системою та систему «Павук». Також коштом учасників благодійної акції. 

— Обладнання для відновного лікування та проведення індивідуальної кінезотерапії вже встановили, й дітки з радістю займаються разом із реабілітологами. Кінезотерапія у стані напіввагомості дозволяє максимально розвантажити м’язи, працювати з будь-якими м’язами і суглобами, — додають на атомній. 

Працівники навчально-реабілітаційного центру кажуть, що обладнання вже приносить користь. Вертикалізатор та ходуни допомагають діткам розвиватися та пізнавати світ.

— Невеличкі кроки на шляху до повноцінного життя – результат копіткої роботи багатьох людей. Дякуємо кожному працівнику Хмельницької АЕС, які підтримують благодійні ініціативи та роблять світ кращим! — пишуть атомники. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up