Хмельницький госпіталь ветеранів отримав обладнання на півтора мільйона гривень

Хмельницький госпіталь ветеранів отримав обладнання на півтора мільйона гривень
Тут і далі фото «Хмельницького обласного госпіталю ветеранів війни»
  • Устаткування призначене для реабілітації пацієнтів з травмами головного та спинного мозку, хребта, м’язів, паралічем. 

  • Дізнавайтеся що з’явилося в закладі. 

Днями «Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни» отримав реабілітаційне обладнання для лікування та відновлення пацієнтів. Загальна вартість устаткування становить 1 мільйон 475,9 тисяч гривень. Про це повідомляють на сторінці медзакладу. 

Серед дороговартісного обладнання: 

  • Відео дня
    /li>

У закладі зазначають, що його використовуватимуть для лікування пацієнтів. А найбільше користі устаткування принесе для тих, хто має травми головного та спинного мозку, частковий параліч тулоба та кінцівок, пошкодження та захворювання м'язів, травми хребта, пізні стадії ревматизму, ампутації.  

— Лікувальний ефект, рання вертикалізація пацієнта, тренування навиків сидіння, ходьби, самообслуговування, адаптація серцево-судинної системи до навантажень, відновлення рухової функції (м'язової сили та активної амплітуди рухів у суглобах), досягається поступово, виконуючи всі професійні вказівки лікарів, — йдеться на сторінці госпіталю. 

Це обладнання потрібне для реабілітаційного відділення, в якому працюють фахівці, що сприяють одужанню пацієнтів після гострих станів: травми, поранення, інсульти, операції. 

Устаткування надіслали благодійники з релігійної організації «Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні». 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up