Компенсація «Електротрансу» та гроші на Палац спорту: міськрада терміново змінила бюджет Хмельницького

Компенсація «Електротрансу» та гроші на Палац спорту: міськрада терміново змінила бюджет Хмельницького
Ілюстративне фото
  • Депутати зібралися на позачергову сесію, аби скоригувати бюджет міста.

  • Розподілили нові надходження, а також змінили призначення вже наявних грошей.

Депутати міськради терміново зібралися, аби змінити бюджет Хмельницького. Позачергова сесія відбулася сьогодні, 16 липня. Розпорядження про скликання сесії міський голова підписав вчора, 15 липня. Питань розглядали шість, серед яких був проєкт рішення щодо коригування бюджету 2020 року. Начальник фінансового управління Сергій Ямчук повідомив журналістам vsim.ua, що під час пленарного засідання змін до проєкту рішення щодо бюджету не вносили.

«Карантинна» компенсація «Електротрансу»

Як ми вже писали раніше, громадський транспорт може перевозити обмежену кількість пасажирів. Ліміт зараз — 100% від кількості сидячих місць. Через це оператор тролейбусної системи, КП «Електротранс», має збитки, адже не може перевозити стільки ж пасажирів, скільки й до карантину.

На сесії депутати вирішили компенсувати «Електротрансу» збитки на суму 5,4 мільйона гривень. Зробили це за рахунок того, що підприємству не виділяли 5,4 мільйона на компенсацію за пільгові перевезення. Нагадаємо, що раніше пільгові посвідчення у громадському транспорті Хмельницького не діяли.

Відео дня

Грошова допомога для хмельничан

Крім того, управлінню праці та соціального захисту населення додали 809 200 гривень на виплату разової грошової допомоги та 275 580 гривень на ліки для постраждалих від наслідків аварії на ЧАЕС. Це вдалося зробити, оскільки були зекономлені гроші за іншими видатками, а саме:

Будівництво Палацу спорту, реконструкції шкіл та ремонти

На будівництво Палацу спорту додали 3,2 мільйона гривень, а ще 2,4 мільйона розподілили між трьома об’єктами, саме:

Управлінню ЖКГ додали 200 тисяч гривень на капітальний ремонт двору на Свободи, 22. Департамент освіти отримає 500 тисяч гривень на капремонт ДНЗ №21 «Ластівка»

Більше грошей на житло для учасників бойових дій

Управлінню праці та соцзахисту також додали грошей на витрати, а саме:

У рішенні міськради також зазначено, що надходження до бюджету зросли за рахунок отримання грошей пайової участі (3 500 000 гривень) та грошей від продажу земельних ділянок (4 268 237 гривень).

Читайте також: За півтора роки хмельничани сплатили 12,6 мільйона штрафів: куди пішли ці гроші

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up