КП БРЕД купить техніки на 32 мільйони. Якої та для чого

КП БРЕД купить техніки на 32 мільйони. Якої та для чого
Ілюстративне фото
  • Підприємство замовляє сім одиниць техніки.

  • Її мають доставити до наступного зимового сезону.

Комунальне підприємство по будівництву, ремонту та експлуатації доріг міської ради замовило дорожньої техніки на суму в майже 32 мільйони гривень. Така інформація розміщена у системі електронних закупівель «Prozorro». Придбати запланувати сім одиниць техніки для прибирання снігу та розсипання піщано-соляної суміші.

З указаної суми трохи більш як 29 мільйонів гривень готові витратити на три нових самоскиди вантажопідйомністю щонайменше 20 тони та з навісним обладнанням. Під останнім мається на увазі солерозкидувач та сніговий відвал для відгортання снігу.

Попередньо переможець тендеру буде визначений 1 травня. Ціна в процесі закупівлі може виявитися нижчою за очікувану комунальним підприємством. Терміном постачання техніки вказане 1 жовтня цього року.

Відео дня

Ще одна закупівля стосується придбання чотирьох нових мінітракторів «Solis 26» з навісним обладнанням. Під останнім мається на увазі обертова щітка для прибирання вулиць та сніговий відвал. Техніку оцінили у майже 2,9 мільйона гривень. Постачальника попередньо мають визначити 1 травня. А надати трактори він має до 1 вересня цього року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up