“Кучеряві ціни”: за скільки продають овочі на хмельницькому ринку (ВІДЕО)

“Кучеряві ціни”: за скільки продають овочі на хмельницькому ринку (ВІДЕО)
  • Приготувати овочевий салат стає все дорожче.
  • За скільки продають овочі, дізнавалися журналісти vsim.ua.

Нещодавно головним обуренням містян було подорожчання картоплі. Адже ціна на цьогорічну бульбу зросла втричі. Та і це не стало межею. Адже ціни встигли “підскочили” й на інші овочі. 

На ринку, що в центрі міста, традиційно “кишить” покупцями. Попри це, продавці кажуть: “торгівля нікудишня”. Адже ціни на деякі овочі стали вищими.

Наприклад, ціна на огірки стартує від 29 гривень за кілограм, капуста - від 6.50 гривень, картопля - від 15 гривень, баклажани - від 10 гривень, цибуля - від 7.50 гривень, перець - від 15 гривень, морква - від 8.80 гривень, буряк - від 8.50 гривень, помідори - від 17 гривень, кабачок - від 23 гривень за кілограм. 

Відео дня

Чому ростуть ціни і на які овочі вони навпаки падають - дивіться у відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрій Петрович

    Кому кучерява ціни - хай вирощує самостійно, і дешево буде, і на халяву! ;)

    Sidorcuk Masa reply Юрій Петрович

    Цены большие, потому что лавашевичи и хачапуровичи и чухебурековичи , на дубовском рынке,  скупают фуры с товаром ВСЕ оптом , и наганяют по 400%-890% прибыли. А наши продавцы максимум 25-50% накручивают , и при таких больших ценах 59% товара и прибыли уходит в гниль.



    А где прод службы, налоговая, держпраци , нагляду за ценами служба?? 10 лет такой работы и ПЕНсия держслужбовца?? С льготами? С бесплатным проездом? С "0" %  льготными коммунальными?
  • Віталій Українець

    Настало ЗЕпокращення!
  • Катя

    До чого тут ціни? Може ціни нормальні, а зарплати не відповідні.Пора порівнювати зарплати, по регіонах. Порівняти прожиткові мінімуми по роках, чи правельно вони сформовані... Ато накручуєте нас цінами

    Антисвободівець reply Катя

    В принципі і зарплати низькі. Але якщо піднмуть зарплати ці ж ненажерливі торгаші моментально свої ціни піднімуть. Скажуть, що зросли витрати на підвищення зарплат працівникам тощо. Хоча по факту у них вже зараз є ресурси для підняття зарплат. Думаю потрібне втручання держави у ці процеси і адмінметодами регулювати ціни і т.д. Хоча б тимчасово, щоб урівноважити ситуацію

    Sidorcuk Masa reply Антисвободівець

    Куда низкие зарплаты?? У судьи 200 тыс грн? Самая низкая в суде -65 тыс грн. В управлении юстиции 35 тыс грн. В дерслужбовца только ставка 14 тыс, а плюс доплаты - 50 тыс получается. Куда уже больше? Зарплаты больше 1000$ как в Европе.

    Антисвободівець reply Sidorcuk Masa

    У нас більшість населення судлдями і держслужбовцями працює?

    валерія reply Антисвободівець

    А тонее)) ти порахуй скільки в місті ДЕРЖСЛУЖБ Куди не плюнеш - держслужба. держслужба, дерслужба. В кожному цокольному приміщені, підвальчику, лишній комунальній кімнатці -  всюди дерслужба. Десять років - і на пільгову пенсію з льготами йдуть. Тут ми утримуємо не армію, а весь держбюджет йде на АРМІЮ ДЕРЖСЛУЖБОВЦІВ,
    Доречі, а чому ЇХНІ ПЕНСІЇ ми не бачими  в соцзахисті)) Тому що для кожної держслужби окремий кабінет з компютером з закритим паролем І тільки інспектор даної  вітки дерслужбовця В ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ може під паролем зайти і глянути на ЇХНІ ШИКАРНІ ПЕНСІЇЇ!!!
  • За краще життя

    Ціни кучеряві, зупиніться вже,
    Бо вже дуже схудли банка і матрац.
    І ніхто не знає, як вас зупиніть,
    Бо вже цілий місяць нема чим посрать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up