Магістральна дорога і притулок для тварин. На що хмельницька мерія виділить гроші

Магістральна дорога і притулок для тварин. На що хмельницька мерія виділить гроші
  • У міській раді презентували зміни до бюджету на цей рік. 
  • Найбільше коштів в мерії запланували виділити на ЖКГ, найменше – на культуру.
  • Обіцяють також підвищити зарплату «бюджетникам».
  • Як запланували розподілити гроші до кінця року?

 

Комусь напередодні вихідного – скорочений день, в мерії ж вирішили зібрати депутатів. Сьогодні, 27 червня, в міськраді презентували зміни до бюджету на 2017 рік. На всі сфери загалом передбачили майже 212 мільйонів гривень. Найбільше коштів піде на житло-комунальне господарство. Це 102 мільйона гривень, на освіту – 30,8 мільйонів, а на охорону здоров’я – майже 20 мільйонів гривень. Напрямки, які ще мають додатково профінансувати, багато. Лише на ремонт доріг хочуть виділити 45 мільйонів гривень. Будівництво другої черги Чернелівського водогону може обійтись у десять мільйонів, а енергозбереження – у 7,4. Облаштувати дитячі і спортивні майданчики в місті планують ще на 2,8 мільйона гривень.

Читайте також: На ремонт шкіл дали 8 мільйонів: що зміниться в закладах

Також в міській раді запланували підвищити зарплату "бюджетникам". На це передбачили майже 25 мільйонів гривень.

Відео дня

Ще в мерії знову заговорили про обіцяний пам'ятник Небесній Сотні. Для початку будівництва потрібно майже 742 тисячі гривень. І нарешту цьогоріч обіцяють взятись за будівництво притулку для вуличних тварин. Визначились з сумою - 300 тисяч гривень.

У списку нових об’єктів та програм є будівництво магістральної дороги на вулиці Січових Стрільців. На це попередньо передбачили півтора мільйони гривень. Також в переліку є: 

  • Новий флюорограф в поліклініку №3 – 1,5 мільйона гривень
  • Відкриття дитячого стоматологічного відділення на базі дитячої лікарні – 500 тисяч 
  • Капітальний ремонт туалетів в парку Шевченка – 300 тисяч гривень
  • Навчання та перекваліфікація учасників АТО – 0,3 мільйона гривень
  • Програма розвитку підприємництва – 0,4 мільйона гривень
  • Спеціалізоване авто для охорони громадського порядку дільничними офіцерами поліції разом з активістами - 0,5 мільйона гривень
  • Придбання комп’ютерної техніки для бюджетної сфери – 1,8 мільйона гривень
  • Оновлення основних азсобів для комунальних підприємств – 3,7 мільйона гривень.

Після презентації змін до бюджету, проект мають розглянути на комісіях, після того затвердять на черговій сесії міської ради.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up