Мельничук, Посітко та інші: скільки заробляли очільники міст та районів Хмельниччини 2023 року (ІНФОГРАФІКА)

Мельничук, Посітко та інші: скільки заробляли очільники міст та районів Хмельниччини 2023 року (ІНФОГРАФІКА)
Микола Мельничук, Михайло Посітко та Віталій Бузиль
  • Загалом за 15 посадами нарахували понад 8,9 мільйона.

  • Дізнавайтеся, кому та скільки.

Головам міських та районних рад Хмельницької області 2023 року нарахували понад 8,9 мільйона гривень зарплат. Такі дані журналіст vsim.ua отримав з цих органів у відповідь на запит. Нам надали інформацію про нараховані суми кожного з 16 посадовців — 13 міських голів та 3 голів райрад.

Найбільшу середньомісячну зарплату мав міський голова Хмельницького Олександр Симчишин — майже 70,5 тисячі гривень до утримання податків. Друге місце у нашому рейтингу — в очільники Старокостянтинова Миколи Мельничука. Йому нараховували у середньому 69,5 тисячі гривень щомісяця. На третьому місці голова Дунаївців Веліна Заяць з середньомісячною зарплатою у понад 64,1 тисячі гривень.

А найменша зарплата була в очільниці Городка Неоніли Андрійчук — майже 14,8 тисячі гривень. До слова, вона була останньою і в рейтингу 2022 року. Його ви можете переглянути за посиланням.

Відео дня

Зарплата голів районних рад також була досить різною. Найбільше нараховували очільнику Шепетівщини Олегу Кулінському — у середньому майже 44,9 тисячі гривень на місяць до утримання податків. На другому місці рейтингу голова Кам’янець-Подільської райради Михайло Сімашкевич з середньомісячною зарплатою у майже 33,6 тисячі гривень. Третє й останнє місце посів очільник Хмельницького району Богдан Цимбалюк. Його зарплата — у середньому понад 15,8 тисячі гривень.

Читайте також наші попередні матеріали про зарплати посадовців Хмельниччини:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Бобби Халл

    Городоцький нібито сама толкова, зі слідами совісті.Всі решта рівняються на можновладців-корупціонерів, на очолювані ними міста страшно споглядати. Їхні розуміння часу нехарактерні для здорового глузду. Це люди з низькою моральною  стійкостю, збоченим розумінням.

    Вони по суті своїй можуть тільки прислужувати та красти (голубі злодюжки).

    Для них трагедія що лабазюк , їхній кумир та взірець і пан якому вони прислуговують попався на хабарі.

    Ганьба ВСІМ!
  • Андрій

    А за який феть їм така заробітня зарплата? Вони що на фронті????
  • nina kolomiyets

    Їх потрібно кидати на передову нехай знають як заробляються гроші.

    Читач96 reply nina kolomiyets

    Така розумна! На передову жінок також беруть. Скільки їді? Хтож тоді під тебе буде сміття вивозити і в туалет тобі воду подавати?
  • Олга Горголюк

    Цікаво,за що вони отримують такі зарплати,коли військові на передовій в рази меншу?Чому ми з вами, волонтери допомагаємо скільки хто може ,а вони дозволяють собі в такий час шикувати?

keyboard_arrow_up