Міськрада продасть чотири земельні ділянки за 1,45 мільйона. Кому?

Міськрада продасть чотири земельні ділянки за 1,45 мільйона. Кому?
Ілюстративне фото
  • Переглядайте місця розташування та відомості про підприємців, які викуплять землю.

Чотири земельних ділянки, які перебувають у комунальній власності міста, продадуть приватним особам. На всіх них розміщені промислові об’єкти. Загалом міський бюджет отримає понад 1,45 мільйона гривень, а державний — понад 290 тисяч у вигляді ПДВ.

Ділянки розміщені у різних мікрорайонах міста — Гречани, Озерна та Центр. Про це йдеться у проєкті рішення, який опублікований на сайті міської ради. Тепер розповімо про кожну ділянку окремо.

Кооперативна, 5/1-В. Площа 1 372 квадратних метри, призначена для обслуговування частини приміщення холодильника, вбудованого в складське приміщення міжрайбази. Ціна ділянки — 285 664 гривні без ПДВ.

Відео дня

Ділянку викупає ТОВ «Експрес». Фірма зареєстрована у Копистині в червні 2003 року. Основним видом діяльності є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власниками та засновниками є Леонід Головко та Сергій Ледюк. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Кооперативна, 5/3-А. Площа 932 квадратних метри, призначена для обслуговування складського приміщення. Ціна ділянки — 194 052 гривень без ПДВ.

Ділянку викупає Кошельник Василь Андрійович. Він зареєстрований як ФОП у Хмельницькому в липні 2007 року. Основний вид діяльності — виробництво меблів для офісів і підприємств торгівлі.

Залізняка, 34/1. Площа 203 квадратних метри, призначена для обслуговування прибудови магазину до житлового будинку. Ціна ділянки — 82 203 гривні без ПДВ.

Ділянку викупає Сідорук Михайло Ілларіонович. Він зареєстрований як ФОП у Хмельницькому в лютому 2003 року. Основний вид діяльності — роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Прибузька, 11/1. Площа — 1 850 квадратних метрів, призначена для обслуговування автомийки на чотири пости з офісними приміщеннями, кафетерієм, шиномонтажем та стоянкою легкових автомобілів. Ціна ділянки — 891 830 гривень без ПДВ.

Ділянку викупає Олендра Володимир Леонідович. Він зареєстрований як ФОП у Хмельницькому в листопаді 2018 року. Основний вид діяльності — надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Читайте також:

Здійснено за підтримки Асоціації “Незалежні регіональні видавці України” в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Лілія Майорова

    Аж смішно, а де такі ціни взяли давно не актуальні 😡.
  • Ольга Сомко

    Олександр Сергійович з такими темпами і по такій ціні все місто порозпродає. Це вже не перший раз він влазить в земельні скандали
  • Юрій Гудок

    Ганьба. Цікаво а хто вирішує кому і за скільки продати земельну ділянку в Хмельницькому? Бо ціни дуже солодкі: від 300 до 500 гривень за квадрат вже з ПДВ.  І це наша Українська земля

keyboard_arrow_up