Від 150 тисяч гривень: підбірка будинків, які продають у Хмельницькому і громаді

Від 150 тисяч гривень: підбірка будинків, які продають у Хмельницькому і громаді
  • Реєстри нерухомості запрацювали, тому купівля і продаж житла знову доступні. 
  • Підібрали для вас варіанти у Хмельницькому і територіальній громаді. 
  • Які будинки пропонують від 4 500 тисяч доларів: дивіться підбірку.

У Хмельницькому досі існує величезний попит на житло. До міста і територіальної громади перебралось понад сто тисяч переселенців. У пошуку гніздечка є й багато сімей хмельничан. 
Якщо з орендою ситуація в місті напружена і вільні квартири розмітають як гарячі пиріжки, то житла на продаж достатньо. Принаймні про це свідчать безліч оголошень. Не бракує і покупців серед хмельничан. 

Підібрали для вас варіанти будинків, які продають у Хмельницькому і поблизу нього. Це житло вторинного ринку, ціна якого коливається від 150 тисяч гривень.

У підбірці використана інформація з оголошень на сайті OLX та DOM.RIA.

Відео дня

Примітка: вказані ціни можуть змінюватись. Вартість зазначена відповідно до курсу долара станом на 2 червня. 

З фруктовим садом і власною терасою: які будинки і за скільки продають біля Хмельницького?

Дачний міні будинок

Вартість: 147 059 гривень або 4 500 доларів

Крихітний будинок знаходиться у районі “Видрові Долі”. Більше підійде як об’єкт для дачі, аніж для проживання. Житлова, як і загальна площа - 14 квадратних метрів. 

Знаходиться у масиві "Віта1" . Земельна ділянка приватизована, площа - 6,5 соток. Зупинка транспорту знаходиться в пішій доступності. 

Дача за 5 кілометрів від міста

Вартість: 277 778 гривень або 8 500 доларів

Хмельничанам пропонують одноповерховий дачний будиночок недалеко від обласного центру. Об’єкт знаходиться у Давидківцях. В оголошенні вказано про зручний транспортний заїзд, розташований поруч ліс, озеро. Автобус курсує до Хмельницького курсує щогодини. Земельна ділянка рівна, огороджена парканом, має 8 соток. 

Будинок у Лісових Гринівцях

Вартість: 277 778 гривень або 8 500 доларів

Одноповерховий дачний будиночок знаходиться на Західній. Поруч ділянка в 10 соток. Як зазначає автор оголошення, ділянка рівна з фруктовим садок. Біля будинку ростуть абрикоси, персики, вишні, горіх і кущі малини.  
По сусідству багато житлових будинків. Додають, що ця пропозиція можна стати чудовим варіантом для відпочинку. 

Будинок у Богданівцях

Вартість: 312 815 гривень або 9 575 доларів

Пропонують придбати будинок, площею 130 квадратних метрів. Розташований в центрі населеного пункту. Як зазначають власники, житло знаходиться в гарному стані. Однак в помешканні довгий час ніхто не жив, тому наразі там триває процес прибирання. 

Мальовнича дача у Карпівцях

Вартість:  320 261 гривень або 9 800 доларів

Однокімнатний будиночок продають у Карпівцях. Загальна площа помешкання - 50 “квадратів” і 8 соток має земельна ділянка поруч. Потенційним покупцям розповідають, стіни будинку зведені з цегли. Всередині є одна житлова кімната, опалення відсутнє. На подвір’ї є криниця, підвал. Поруч мальовничі краєвиди - ліс та озеро. 

Будинок із садом у Книжківцях

Вартість: 490 196 гривень або 15 000 доларів

Це одноповерховий будинок, розташований у спокійному мікрорайоні міста. До зупинки - 5 хвилин. 
Як вказано в оголошенні, помешкання має площу 20 квадратних метрів. Стіни - з цегли, наявне індивідуальне опалення. Утеплений: пінопластом зовні і обшитий гіпсокартоном зсередини. Власники зазначають, що меблі і техніка можуть дістатись новим мешканцями. 

Поруч з будинком є криниця. На території можна відпочити в альтанці. Зручності знаходяться у дворі. На ділянці висаджені фруктові дерева. 

З мансардним поверхом  - за 20 тисяч 

Вартість: 653 595 гривень або 20 000 доларів

Пропонують одноповерховий будинок у Ружичанці. Площа помешкання - 50 квадратних метрів. Є дві кімнати, мансардний поверх. В оголошенні вказано, що наявне централізоване опалення. Площа ділянки - 6 соток. 

Частина будинку в центрі Хмельницького

Вартість: 866 013 гривень або 26 500 доларів

Продають половину будинку на вулиці Завадського, що поруч з собором. Судячи зі світлин, в помешканні є дві кімнати у житловому стані. Кухня має площу 6 квадратних метрів. В оголошенні йдеться, що в будинку є туалет, але немає ванної кімнати. З комунікацій наявне газове пічне опалення, централізоване водопостачання, міська каналізація і світло. Також на подвір’ї є підвал, погріб і господарське приміщення. Ділянка поруч з будинком має 5 соток. 

Будиночок з каміном у Видрових Долах

Вартість: 898 693 гривень або 27 500 доларів

Продається двоповерховий будиночок у дачному масиві. Загальна площа - 160 квадратних метрів. В помешканні є чотири кімнати, камін. Будинок зведений із цегли, перекриття - панельне. Є гараж. Земельна ділянка площею 12 соток. З комунікацій проведено газ, світло, на подвір’ї є криниця. До зупинки транспорту - 5 хвилин. 

Утеплений 3-кімнатний у Дубовому

Вартість: 978 758 гривень  або 29 950 доларів

Пропонують придбати частину будинку на вулиці Короленка у Дубовому. Загальна площа - майже 92 “квадрати”, з яких 48,8 - житлової.

Будинок зведений з цегли, зовні утеплений пінопластом. Є окремий вхід та 4 сотки земельної ділянки. Як наголошує автор оголошення, в будинку  є всі комунікації: світло, газ, індивідуальне газове опалення, централізоване водопостачання, два септики. Є три кімнати, кухня, санвузол. В цоколі є ще одна кімната з опаленням, кухня для господарських потреб та душова. Будинок у житловому стані, вікна металопластикові. Ділянка огороджена, а дорога до будинку асфальтована. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up