«Москвич» та 8 тисяч євро готівки: потенційний голова Хмельницької ОДА подав декларацію (ІНФОГРАФІКА)

«Москвич» та 8 тисяч євро готівки: потенційний голова Хмельницької ОДА подав декларацію (ІНФОГРАФІКА)
Дмитро Габінет. Фото зі сторінки у Facebook
  • Посаду голови облдержадміністрації може зайняти Дмитро Габінет.

  • Сьогодні, 31 жовтня, він подав електронну декларацію.

  • Там вказані його заробітки та майно.

На початку цього тижня, 28 жовтня, стало відоме ім’я потенційного голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Його призначення на посаду погодили на виїзному засіданні Кабінету міністрів України. Хмельницьку ОДА найближчим часом може очолити хмельничанин Дмитро Габінет. На засіданні уряду також погодили призначення голів ОДА чотирьох інших областей України. Призначити голову ОДА має Президент України Володимир Зеленський відповідним указом. Коли це станеться, наразі невідомо.

Як ми вже писали раніше, Дмитро Габінет є засновником громадської організації «Форпост народовладдя», зареєстрованої у Хмельницькому. Працював викладачем кафедри теорії та історії держави і права Хмельницького університету управління та права. 2013 року отримав ступінь кандидата юридичних наук.

У реєстрі Національного агентства з питань запобігання корупції вже є електронна декларація Дмитра Габінета як кандидат на посаду голови ОДА. Вона подана сьогодні, 31 жовтня. У ній є дані щодо заробітку, статків та майна Дмитра Габінета. Документ охоплює 2018 рік.

Відео дня

Згідно з декларацією, Дмитро Габінет має земельну ділянку в Новоушицькому районі. Її площа — 470 квадратних метрів. Ділянка придбана 2013 року за 13 тисяч гривень. Також є квартира та гараж, якими Дмитро Габінет володіє спільно з матір’ю. Квартира розташована у Хмельницькому та має площу 61,8 квадратних метра. Там же розташований і гараж площею 21,9 квадратних метра.

У розділі транспортних засобів Дмитро Габінет вказав «Москвич» 1983 року випуску. Він придбаний 2008 року. У скільки обійшлася автівка, у декларації не зазначено.

Основним місцем роботи Дмитра Габінета є Хмельницький кооперативний торговельно-економічний інститут. Там він за 2018 рік заробив 51 841 гривню. Також Дмитро Габінет працював за сумісництво та отримував гонорари у таких установах:

  • військова частина А 2339 — 33 932 гривні (сумісництво)

  • Університет Марії Кюрі-Склодовської в Любліні (Польща) — 161 574 (гонорар)

  • Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти — 1440 (гонорар)

Мати Дмитра Габінета, Ніна Габінет, за 2018 рік заробила 72 752 гривні у Департаменті освіти та науки Хмельницької міської ради. Також отримувала пенсію — 34 938 гривень за рік.

Вказані у декларації й грошові заощадження готівкою. Дмитро Габінет мав 8000 євро, а його мати — 5000 євро. Це 253 713 та 158 571 гривня відповідно за курсом НБУ на 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, що зараз обов’язки голови Хмельницької ОДА виконує Володимир Кальніченко. Попереднього голову, Вадима Лозового, Володимир Зеленський звільнив 11 червня.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Бідний, як та миша церковна.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up