Чи знають хмельничани прем’єр-міністра України в обличчя? (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Чи знають хмельничани прем’єр-міністра України в обличчя? (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук
  • Олексія Гончарука призначили на посаду майже два місяці тому.

  • Чи знають хмельничани, як він виглядає?

29 серпня в Україні призначили нового прем’єр-міністра України. Ним став 35-річний Олексій Гончарук зі Жмеринки. До цього політик був заступником керівника Офісу Президента України. З моменту призначення вже минуло майже два місяці. Ми вирішили дізнатися, чи знають хмельничани нового керівника Кабінету міністрів в обличчя. Що кажуть мешканці міста, переглядайте на відео.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • леонид наседкин

    Больше всего он никто и ничто. На такую должность набирать умных опытных людей.
  • Денис

    Хватить копіювати московські штампи про нацистів. В будьякому випадку вони краще москалів, як мінімум, загубили в ДЕСЯТКИ раз МЕНШЕ українців

    Анонім reply Денис

    Не "хватить", а "досить", "годі". Не "В будьякому випадку", а "У будь-якому разі". Не "краще москалів", а "краще від", "краще за" або "краще, ніж". Не "раз", а "разів". Замість "загубили" краще "знищили", оскільки "загубити" в сучасній мові вживається переважно в значенні "втратити через неуважність" тощо. Це все русизми, запозичення з російської. Де ви їх понабиралися? Невже найвойовничіші прихильники всього українського навіть рідної мови не можуть вивчити? Вдома, мабуть, російською розмовляєте? Чи то, може, кляте московське КДБ ваш пост хакнуло?
  • Анонім

    Після того як він побував на концерті нацистів, навіть дивитися на нього не хочеться
  • Sidorcuk Masa

    ткуда может быть большая пенсия, если мы все содержимое АРМИЮ ДЕРСЛужбовцев??? На одного пенсионера 35дерслужбовцев на пенсии с льготами,  с бесплатным проездом, с паями,  с "0" оплатой коммунальных . Ето ИМПерия дерслужбы, которую мы все ,  всех их должна содержать. И они не понимают, что уничтожив стариков, денег им усердно не хватит, потому что их миллионы.

    С села на держ ПОСАду в район, з району в держ службу Хмельницкого, з Хмельницкого - на держ службу в Киев . И их там в селах миллионы, целым колхозом им зелёный свет везде. И там квартиру и там квартиру и в Киеве квартиру получит, хотя под кущом не родился. И так они все с сел. И ПЕНсии им в эквиваленте в геометрической прогрессии повышаются. Было 65 000 пенсии  , повысят всем на 20% , обычному пенсионеру на 20 рублей, а дерслужбовцам на 20 000  грн в мес пенсии повысят. А может вы думаете , что с такой зарплаты они половину на налоги в пенсионный, на армию платят?????? Ошибаетесь!! После 20 000 зарплаты платят 0%%%% . Вся зарплата им чистая идёт. А кто де за них платит?? Патентники и бюджетники !! То где пенсионом фонду взять денег, если платят аж!! 10 лет 0%% , а берут пенсией и живут до 100 лет 65000%%%????
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up