Хмельничанин Олег просить Зеленського призначити його головою ОДА

Хмельничанин Олег просить Зеленського призначити його головою ОДА
  • Звернення чоловік розмістив на порталі петицій Президента України.

  • Раніше Володимир Зеленський розповідав, що ще не визначився з кандидатурою голови ОДА.

Президент України Володимир Зеленський ще не визначився з кандидатурою голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це він заявив під час прес-марафону 10 жовтня. За його словами, ситуацію з губернаторами на Хмельниччині складна. Потенційні очільники області або не хочуть, або не можуть зайняти посаду. Разом з тим Володимир Зеленський сказав, що голову ОДА повинні призначити найближчим часом. І йому вже показали дві кандидатури.

Наступного дня, 11 жовтня, хмельничанин Олег Шимілін cтворив петицію на сайті Президента України. У ній він пропонує себе на посаду голови Хмельницької ОДА:

«Ви заявили, що у вас проблеми з призначенням голів ОДА, що багато хто не хоче йти працювати, і зокрема у Хмельницьку область, через малу зарплату, або є представниками кланів чи мають корупційний підтекст. Тому я, Шимілін Олег Васильович, офіційно заявляю, що хочу працювати головою Хмельницької ОДА, оскільки ніхто більше з тих, кого вам пропонували, офіційно не виявив бажання запропонувати себе», — звернувся Олег Шимілін до Володимира Зеленського.

Відео дня

Зараз, 14 жовтня, петицію вже підписали 5 людей. Аби Президент України її розглянув, звернення мають підтримати 25 000 українців. До завершення збору підписів залишається 90 днів.

— Ідея сама по собі виникла не за один день. Я багато думав про те, чому сам процес гальмується, адже всі, хто хоч трошки «вариться в нашій політкаші», знає з різних інсайдджерел, що кандидатів не двоє, а значно більше. Але ніхто не виявляв бажання офіційно очолити область. Тому виникло багато запитань з цього приводу, і от сам Президент це підтвердив, що ніхто не хоче бо: мала зарплата, власні інтереси, корупційна складова, — розповідає автор петиції Олег Шимілін у коментарі журналістам vsim.ua.

За словами Олега Шиміліна, про бажання стати головою ОДА може заявити будь-хто: і він сам, і будь-який інший громадянин України, а не тільки «привелейовані псевдоеліти, які мають виключно свої бізнесові та кланові інтереси, але не інтереси держави та області».

Олег Шимілін розповідає, що вже має певний досвід у політиці. Від 2002 року працював у виборчих штабах різних політичних сил. Також працював політичним аналітиком та консультантом. Крім того, він очолює громадську організацію «Центр дослідження політичних процесів „Політком“». Вона є учасником громадської ради міста Хмельницького.

Про ймовірного майбутнього голову Хмельницької ОДА раніше повідомляло видання «Comments». За його джерелами, посаду може зайняти Сергій Мандзій. Зараз він є членом виконавчого комітету Хмельницької міської ради. 2015 року балотувався на посаду міського голови від партії «Блок Петра Порошенка „Солідарність“». Проте програв кандидату від «ВО „Свобода“» Олександру Симчишину. Як повідомляє «Comments», Сергій Мандзій був негласним керівником штабу «Слуги народу» на парламентських виборах 2019 року.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Сергей Волощик

    Он из какой палаты?

    За краще життя reply Сергей Волощик

    Нічого дивного у такому бажанні не бачу. Може навіть і краще, якщо на цю посаду прийде людина не з прибуткового бізнесу, а та, яка звикла жити на офіційну зарплату. Звісно якщо вона не має бажання збагатитись на цій посаді, а розвинути регіон. Це в загальному. Щодо Шиміліна, то переконаний, що це посіпака, який бігав із штабу в щтаб на виборах, працюючи де більше заплатять
  • [email protected]

    Наступна композиція для Олега Шиміліна https://youtu.be/ZQrZ00JGjWk

    Mari Vushuvka reply [email protected]

    😂😂😂мені подобається)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up