На час війни ціни на газ залишать без змін, - Офіс Президента

На час війни ціни на газ залишать без змін, - Офіс Президента
  • Влада не збільшуватиме ціни за газ для населення до закінчення воєнних дій.
  • Відповідний законопроєкт уже розробляють. 

Влада розробляє законопроєкт, в якому буде запропоновано ціни на газ для населення залишити без змін на період війни.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у телеграм-каналі.

28 травня відбулась нарада з НАК "Нафтогаз", першим віцепрем’єр-міністром економіки Юлією Свириденко, міністром розвитку громад та територій Олексієм Чернишовим, виконавчим директором Асоціації міст України Олександром Слобожаном, начальниками обласних військових адміністрацій та мерами міст.

Відео дня
Скрін з телеграм-каналу Кирила Тимошенка

"На період війни ціни на газ для населення мають залишитися без змін. Варіанти компенсації державою дельти між ринковою вартістю газу та чинним тарифом для споживачів підприємств ТКЕ зараз аналізується і буде запропоновано на розгляд ВРУ. Основна мета законопроєкту, який зараз розробляється, - збереження чинних тарифів на газ та тепло для населення як мінімум на час війни", - заявив Кирило Тимошенко.

Нагадаємо, 12 травня Кабмін запропонував на час війни ввести мораторій на підвищення тарифів на тепло, гарячу воду, газ і його розподіл.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Svetlana Gulbova

    Max Forosov,живу у новобудові і за комунальні плачу трохи більше тисячі гривень.Це на порядок менше ніж в панельках платила раніше.Це одна із причин переїзду,не треба всіх під одну "гребенку" рівняти...бо зарплата залишається все та ж
  • Владимир Шевченко

    А за траспортировку транспортировку по нашим собственным трубам чтоли?😆 33 серебряных  копейки еще не пекут в кармане ?
  • Max Forosov

    На час війни борги за газ взагалі повинні списати. За кордон чоловіків на заробітки не випускають, перекази перекрили - а комунальні плати. Замість того щоб допомогу виділити то вони зібрались і думають як би ще з нас гроші зідрати.
  • Max Forosov

    В новостройках тарифы поднимите, а в хрущевках и панельках наоборот опустите. Работы нигде нет, а тут еще и тарифы поднимать собрались. А тем кто живет в новостройках работа не нужна - там совсем другой уровень жизни. В хрущевках люди на грани выживания.

keyboard_arrow_up