На чому їздять Симчишин та його команда (ІНФОГРАФІКА)

На чому їздять Симчишин та його команда (ІНФОГРАФІКА)
  • «Nissan», «Mazda» і «Renault» — ці та інші авто мають топ-посадовці міськради.

  • Скільки коштують автівки та кому вони належать?

  • Читайте та дивіться в інфографіці.

Міський голова, четверо заступників, секретар та керуюча справами виконкому — ці люди очолюють Хмельницьку міськраду та чимало у ній вирішують. З кінця минулого року зазначені посади займають люди, прямо чи опосередковано пов’язані з партією «Команда Симчишина».

Як і всі посадові особи органів місцевого самоврядування, щороку вони подають декларації, де звітують про свої доходи, статки та майно. Ми переглянули декларації Олександра Симчишина та його команди за 2020 рік. За наявними даними підготували інфографіку про зазначені в документах автомобілі.

За минулий рік машини декларували міський голова та троє його заступників. Решта транспортних засобів не вказували. Ми також порівняли дані 2020 року з даними 2019-го. Нове авто з’явилося лише у Василя Новачка — «Renault Sandero» 2019 року за 319 500 гривень. Без машини залишився Роман Примуш — у його декларації не стало «Mitsubishi Outlander» 2008 року випуску.

Відео дня

Найдорожче авто має Олександр Симчишин — Nissan Qashqai за 534 500 гривень. Тим часом найдешевша машина є у Михайла Кривака — «Peugeot Partner» 2003 року випуску за 20 000 гривень. Детальніше про все в інфографіці.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Діма Ямковий

    А де можна Пежо Парнера купити за 20к грн, хто знає? Киньте номер
  • Ivan Petrov

    Ви ж раніше писали на чому їздить і як

    https://vsim.ua/Podii/vin-zh-ne-vbiv-nikogo-v-hmelnitskiy-miskradi-vidreaguvali-na-rishennya-10705053.html

  • Виталий Виталий

    може літають- дороги і затори ЖАХЛИВІ

    Наталья Воротченко reply Виталий Виталий

    Виталий Виталий Нехай пересядуть на тролейбуси-буде швидше))))))))
  • Алла Хома

    Яка різниця на чому, головне що для міста роблять багато

    Виктор Молодовский reply Алла Хома

    Алла Хома Не роблять а робылы.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up