НКРЕКП планує розглянути збільшення тарифів на воду у Хмельницькому

НКРЕКП планує розглянути збільшення тарифів на воду у Хмельницькому
Ілюстративне фото
  • Дізнавайтеся, які причини можливого здорожчання на скільки можуть зрости ціни.

В уряді знову порушили питання щодо збільшення тарифів на водопостачання та водовідведення у Хмельницькому. Нацкомісія з регулювання електроенергетики та комунальних послуг планує включити питання про зміну цін у свій порядок денний у березні. Проєкт рішення стосується не тільки «Хмельницькводоканалу», а й десятків інших водопостачальних підприємств України, зокрема «Міськтепловодоенергії» з Кам’янця-Подільського.

Серед причин, які вимагають підвищення тарифів на послуги «Хмельницькводоканалу», наводять такі:

  • Відео дня
    /li>

У зв’язку з цим в НКРЕКП розглядають можливість встановлення таких тарифів (з ПДВ, у дужках різниця проти поточного тарифу):

Нагадаємо, що зараз у Хмельницькому діють такі тарифи:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Читач47

    Невже простим працівникам зарплати вирішили підняти?
  • Читач47

    А я планую припинити здійснювати оплату одразу після прийняття рішення про підвищення тарифів. І не лише водоканалу. Симчишин на запитання чому немає круглодобового гарячого водопостачання відповів, що великий обсяг реалізації послуги є економічно невигідним і тому круглодобове гаряче водопостачання відсутнє у Хмельницькому. А в цій статті написано, що низький обсяг реалізації послуг є однієї із причин підвищення ціни на воду є однією з причин підвищення тарифів (тобто це призводить до збитків підприємства). Хтось обманює або не розуміється в економіці..
  • Олексій

    Чому  за недолуге керування  корупціонера директора водоканалу ми маємо платити , прості мешканці ? Куди дивиться мер , який його призначив ?
  • Олексій

    Про яке збільшення тарифів може йти мова ? Директор водоканалу паталогоанатом Новосад не здатен керувати , люди , гляньте по яких цінах він усе закуповує :бензин найдорожчий в місті , ціни на люки - захмарні , тендера на роботи - підрядників з дешевими цінами відхиляє, у найдорожчих купує , своїм людям виплачує премії по 100 відсотків - он юристу виплатив більше 30 тисяч - що робиться , в країні війна , а воно все не може набратися !!!

    Max Forosov reply Олексій

    Мабуть там схема. Він юристу 30 тис. премії, а юрист йому назад 20 тис. подяки.

keyboard_arrow_up