Обласна рада виділила 22,7 мільйона на боротьбу з COVID-19

Обласна рада виділила 22,7 мільйона на боротьбу з COVID-19
  • Гроші мають витрати на ліки та медобладнання.

  • Засідання сесії проводили у дворі Будинку Рад замість сесійної зали.

Хмельницька обласна рада зібралася на позачергову сесію. Проводили її сьогодні, 28 березня, у внутрішньому дворі Будинку Рад. Для депутатів встановлено окремі стільці, а голосували обранці за допомогою карток, які кидали у скриньки. Основним питанням було фінансування заходів протидії COVID-19. Депутати вирішили виділити 22,725 мільйона гривень з обласного бюджету. Ці гроші планують витратити на придбання медикаментів, виробів медичного призначення, реагентів, дезінфікуючих засобів та медичного обладнання. Про це йдеться у проєкті рішення, за який проголосували депутати.

Нагадаємо, що з цією ж метою на позачергову сесію зібралася Хмельницька міська рада. Депутати вирішили виділити додатково 19,85 мільйона на боротьбу з поширення коронавірусу. На суму мають придбати, зокрема, обладнання для медзакладів. Разом із тим Хмельницький цього року не отримає 10 нових автобусів. Саме на договір лізингу ці кошти були передбачені.

Зараз на Хмельниччині є один випадок COVID-19. Захворіла мешканка Хмельницького, яка нещодавно повернулася з-за кордону. Оперативну інформацію щодо поширення коронавірусу дізнавайтеся з нашої окремої новини.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Таня

    де можна купити балони з киснем.
  • валентина

    Все так думали Нафига те тесты, если человек на третийтретийНАТРеТИЙм день температуры ЗАДЫХАЕТСЯ Очередь на запись на аппараты искусственного дыхания аж до августа Богачи скуповуют и ставят у себя в гаражах !!У нас выпускает малыми партиями Киев и Харьков  Во Франции фирмы что делают пылесосы уже стали выпускать аппараты искусственного дыхания Даже из провинции Франции научились делать распределитель от аппарата искусственного дыхания на три человека В Хмельницком и области на любом предприяти можно их примитивно делать , собирать Почему токо бизнес на повязках по 4олара Почему вы не выпускаете апараты искуственого дыхания ??????

    Посмотрите во Франции - там на обычной доске прикрепили !!



    Давайте по подробнее Посмотрим ещё раз на вирус Видите?? Ето вирус герпеса в степени , инфицированый , и внедрение на нем вирус золотистого стафилококк Передаётся через пыль  Герпес ето грибок Разные стадии , степени  вируса  герпеса - ето от витрянки (2 я степень герпеса) до спида (4 я степень) до рака ( 6-8 степень)Корь ето тоже герпес Они даже название не поменяли Гриб!!!Как лечится грибок ??Больше кушать кислого,  есть продукты с содержанием медь и цинком !! Вот вы представьте себе - в лёгких грибок , красные воспаление лёгких , и две молекулы стафилококк Как вылечить  Создать в лёгких среду, где  не атомарный кислород О, не молекула воздуха положительно заряженая О2 , а три молекулы кислорода, насыщенный кислород О3 отрицательно заряженый Наверное так ??А всё-таки как создаются степени вируса??

    Таня reply валентина

    я надіюсь ви не лікар? бо такі помилки, можна ще не той рецепт виписати))))

    null reply валентина

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up