Переселенці можуть отримати по 10 800 гривень від ООН. Як це зробити?

Переселенці можуть отримати по 10 800 гривень від ООН. Як це зробити?
  • Але отримати ці кошти можуть лише ті ВПО, які раніше не брали виплати від міжнародних організацій.

Внутрішні переселенці можуть отримати фінансову допомогу від ООН. Розмір виплат становить 10 800 гривень. Про це повідомляє Мінреітеграції з посиланням на Благодійний фонд «Право на захист».

Отримати допомогу можуть лише ті люди, які не отримували її раніше від міжнародних організацій. А ще — мають дохід, менший за 5 400 гривень на члена родини. Зокрема, ті, хто належить до вразливих категорій населення.

Подати заявку на грошову допомогу можуть родини, які:

Відео дня

Які документи потрібно надати:

Подати заявку на таку допомогу можна у пунктах збору даних БФ «Право на захист». Знайти їхні адреси можна на інтерактивній мапі за посиланням. У Хмельнницькій області діє два таких пункти: — в Хмельницькому (вул. Соборна, 16, Управління адміністративних послуг Хмельницької міської ради, +380 63 182 64 16) та в Кам’янці-Подільському (вул. Соборна, 5). Заявки приймають в порядку “живої черги”. 

Дізнатися подробиці та поставити запитання можна на гарячій лінії УВКБ ООН за номером: 0 800 307 711 (з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 18:00). Або звернутися з листом на електронну пошту: [email protected].

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up