Поліцейський з Києва за один день придбав у хмельничанки майна на 1,66 мільйона гривень

Поліцейський з Києва за один день придбав у хмельничанки майна на 1,66 мільйона гривень
Ілюстративне фото з сайту glavnoe.ua
  • Правоохоронець подав НАЗК одразу 6 декларацій про суттєві зміни в майновому стані.

  • Тиждень тому поліцейський став власником квартири, будинку, земельної ділянки, автомобіля та частини бізнесу у Хмельницькій області.

  • Проте за минулий рік він заробив лише 147 тисяч гривень.

Начальник сектору кримінальної поліції Деснянського управління поліції ГУ НП у Києві Віталій Буяр придбав у хмельничанки майна на суму понад 1,66 мільйона гривень. Такі відомості є в реєстрі електронних декларацій Національного агентства з питань запобігання корупції.

14 березня у реєстрі з’явилися одразу 5 декларацій про суттєві зміни у майновому стані. У них вказано, що Віталій Буяр придбав нерухомість, авто та частину бізнесу в хмельничанки Галини Білусяк.

  • У першій вказаний автомобіль «ВАЗ 21063» 1982 року випуску. Автівку поліцейський придбав днем раніше, 13 березня, за 26 тисяч гривень. Вказаний автомобіль у декларації двічі. Оскільки відомості про дві покупки однакові, ймовірно, дані про купівлю помилково внесені двічі.

    Відео дня
    /li>
  • У другій декларації зазначена земельна ділянка площею 1200 квадратних метрів у Лісових Гринівцях. Вона придбана також 13 березня за 300 тисяч гривень.

  • У третій декларації вказана квартира площею 51,7 квадратних метра у Хмельницькому. Заплатив він за житло 600 тисяч гривень.

  • У четвертій декларації зазначений житловий будинок у Лісових Гринівцях площею 150 квадратних метрів. Він був придбаний 13 березня за 500 тисяч гривень.

  • У п’ятій декларації вказані корпоративні права на 50% приватного підприємства «Продукти». Зазначена їх вартість — 234,9 тисячі гривень. За даними сервісу YouControl, ця фірма розташована у Хмельницькому. Її керівником є Ольга Радецька. Вона ж разом з Галиною Білусяк є підписантом.

Ще одна декларація з’явилася 16 березня. У ній зазначена спадщина розміром 1,7 мільйона гривень. Отримана вона від тієї ж Галини Білусяк.

За 2018 рік Віталій Буяр задекларував зарплату розміром 147 тисяч гривень. При цьому джерелом доходу вказаний сам декларант. У документі відсутні будь-які інші доходи, також немає нерухомості, транспортних засобів, грошових активів чи іншої власності. Ця декларація подана 23 січня. Два дні потому Віталій Буяр подав виправлену декларацію за той же період, однак вона нічим не відрізняється від попередньої.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    спродався в столиці! Чоловік має переводитися у Хмельницький на службу. Готує місце куди перевезти сімю. Чого пристали???
  • Роман Різдванецький

    Не заздріть люди. Чоловік працював в поті лиця, ночами шив, засівав землі, збирав врожай, випікав хліб. Бог допомагав йому як міг. Все зароблено чесним шляхом.
  • Сіма

    Невдала спроба показати корумпованість поліції, хоча не заперечую значного поширення цього явища серед працівників поліції.  Отримав спадщину у розмірі 1,7 млн.грн. і на цю ж суму придбав майно. Де корупція?
  • Діма Сококол

    Це  така реформа
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up