Польові кухні для Хмельницького: визначили постачальника та ціну

Польові кухні для Хмельницького: визначили постачальника та ціну
Тут і далі — зображення з технічного паспорта, наданого постачальником
  • Місто замовило кухні з можливістю приготування їжі та гарячої води.

  • Дізнавайтеся, що відомо про постачальника.

Наприкінці грудня хмельницькі комунальники замовили для матеріального резерву міста п’ять польових кухонь. Їхню вартість оцінили у мільйон гривень, тобто у 200 тисяч за одиницю. Станом на сьогодні, 6 січня, попередньо визначили постачальника кухонь. Це хмельницька фірма — ТОВ «Світ розваг Хмельницький». З нею ще має бути підписаний договір.

Обійдеться замовлення дещо дешевше, ніж планувалося — у трохи більш як 976 тисяч гривень або 195 тисяч за одиницю. Така інформація оприлюднена на сторінці закупівлі у системі «Prozorro».

Потенційна фірма-постачальник надала також технічний паспорт кухонь. У ньому зазначені, зокрема, основні технічні характеристики обладнання:

Відео дня

У документації також зазначено, що виробником є постачальник, «Світ розваг Хмельницький». Він має надати кухні замовнику до 23 січня.

ТОВ «Світ розваг Хмельницький» зареєстроване у Хмельницькому в лютому 2020 року. Основним видом діяльності є будівництво інших споруд, статутний капітал складає 10 тисяч гривень. Керівником та засновником є Олексій Віштал. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Фірма відома, зокрема, тим, що проводила реконструкцію колеса огляду у парку Чекмана та була постачальником модульної кабінки для «дзеркального» туалету. Вже згаданий Олексій Віштал був підрядником, який займався облаштуванням майданчика під встановлення туалету.

Загалом діяльність компанії в комунальному секторі пов’язана переважно з ремонтами дитячих та спортивних майданчиків. Підряди аналогічного спрямування неодноразово отримував керівник компанії Олексій Віштал у ролі фізичної особи підприємця.

Кухня у зібраному стані

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Українець

    На складах військових немає на зберіганні хіба  замовнички?

    Не купуйте орендуйте.Кожну копійку на ПЕРЕМОГУ!але з розумом.

keyboard_arrow_up