У парку Чекмана з’явиться туалет за 620 тисяч. Що там буде (ФОТО)

У парку Чекмана з’явиться туалет за 620 тисяч. Що там буде (ФОТО)
  • Будівництво вбиральні вже триває.

  • Туалет буде пристосований для людей з інвалідністю, а також відповідатиме потребам батьків з немовлятами.

  • Ми дізналися, коли мають закінчити будівництво та що входить у вартість.

У парку імені Чекмана поряд із головною алеєю триває будівництво нового туалету. Поряд із ним вже облаштований заїзд для людей з інвалідністю та батьків з дитячими візочками. З вигляду також зрозуміло, що майбутній туалет матиме дві кабінки.

Директор комунального підприємства «Парки і сквери міста Хмельницького» Олександр Боднарчук у коментарі журналістам vsim.ua розповів, що туалет матиме пеленальний столик, обігрівачі, а також два сенсорних датчики. Вони реагуватимуть на відвідувачів та вмикатимуть і вимикатимуть світло.

У технічному завданні зазначено, що вбиральня матиме загальну площу 9,76 квадратного метра. Окрім переліченого вище, у туалеті будуть дзеркала, вивіски, інформаційні таблички, відеокамери у кожній кабінці, поручні для людей з інвалідністю, електросушки. Мінімальний термін гарантії на модуль — три роки.

Відео дня

Вартість туалету складатиме 620 091,49 гривні, в тому числі:

Олександр Боднарчук розповів, що роботи з будівництва туалету планується завершити до кінця цього місяця. Вбиральня буде безкоштовною для відвідувачів, її обслуговуватимуть «Парки і сквери міста Хмельницького».

ФОП Віштал Олексій Анатолійович зареєстрований у Хмельницькому в жовтні 2017 року. Основний вид діяльності — виробництво інших готових металевих виробів. Підприємець також є керівником ТОВ «Світ розваг Хмельницький».

ТОВ «Світ розваг Хмельницький» зареєстроване у Хмельницькому в лютому 2020 року. Основний вид діяльності — будівництво інших споруд. Керівником та засновником є Олексій Віштал. Статутний капітал складає 10 000 гривень.

Приватне підприємство «Корінф» засноване у Хмельницькому в квітні 1996 року. Основний вид діяльності — будівництво житлових і нежитлових будівель. Керівником та засновником є Володимир Улановський. Статутний капітал складає 0 гривень. Такі дані є у сервісі «YouControl».

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (64)
  • Олександр Максимюк

    Ідея хороша, а реалізація як завжди...  Це ж чим потрібно було думати, щоб в парку, де гніздяться навіть лісові птахи, будівлю
    обкласти дзеркалами!? Під туалетом же постійно будуть валятися трупики птахів що розбилися об дзеркало.
  • Юля Якимчук

    Ну хоч буде зі зливом? Тому що від тих, що зараз в парку, вонь страшна.
  • Els McKoval

    Знову????
  • Елена Коваль

    Вот камеры в кабинках то зачем?!🤔Извращенцы что ли...🙄

keyboard_arrow_up