"Ще не підняли, бо є залишки борошна за старою ціною": коли зросте вартість хліба

"Ще не підняли, бо є залишки борошна за старою ціною": коли зросте вартість хліба
  • У "Хмельницькхлібі" повідомляли, що вартість хліба і батона з 15 вересня мала зрости на 5%.
  • Однак ціну не підняли через те, що мають в запасі борошно, яке купували за старими розцінками. 
  • Зрости вартість хліба та батона має вже з жовтня. 

Протягом минулого року хліб у Хмельницькому дорожчав тричі. Так само і у 2018. Вже з 15 вересня виробник хлібобулочних виробів планував знову підняти ціну. Про це директор ТОВ "Торговий дім "Хмельницькхліб" повідомив журналістів vsim.ua. 

Та як виявилось, з того часу ціни підняли лише на булочні вироби, а от вартість хліба та батона не змінилась. За поясненням ми знову звернулись директора підприємства Валентина Романенка. 

- Ми справді з 15 вересня мали піднімати ціну, але не підняли. Все через те, що у нас ще залишилось борошно, яке нам відпускали за старою ціною. Тому швидше за все плануємо підняття вже з 1 жовтня, - сказав Валентин Романенко. 

Відео дня

Отож, якщо раніше буханку хліба і батона відпускали по 10,26 гривень, то вже з жовтня ця сума може піднятись до 11 гривень. Загалом ціна зросте на 5%. Аргументують підняття вартості тим, що виросла ціна на газ для підприємств, паливно-мастильні матеріали, а також борошно. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • анонім

    треба, щоб Свобода мітинг влаштувала проти зниження рівня життя. І малозабезпеченим та  пенсіонерам видавала гроші і продуктові набори. Евреям свої видають, а невже украінці гірші?...
  • Валя Кришталь

    Як незросли як вже подорожчав
  • Ніна Книш

    МАЙТЕ СОВІСТЬ, НЕ РОБІТЬ ХЛІБ НЕДОСТУПНИМ ДЛЯ ЛЮДЕЙ !!!

    Сіма reply Ніна Книш

    Ну він же не як одна зарплата коштує. Навіщо так перебільшувати. Але, звісно, якщо врахувати, що зростання у пропорції до зростання доллара, а при цьому зарплати і особливо пенсії не зросли взагалі у перерахунку в долар, а навіть зменшились, то хліб вже став не дуже доступним товаром. Майданівська влада місцева і державна проводить геноцид українського народу, відмовившись від контролю цін на продукти такі як хліб і т.д.
  • Alexey Boyko

    А скільки хліб зараз коштує?

    Slava Khlusoff reply Alexey Boyko

    Алексей БойкоЛадно.. подловил.. мне еще дали 20 грн в нагрузку чтобы я забрал 5 буханок.

    Alexey Boyko reply Alexey Boyko

    Slava Khlusoff Я уверен, что ты врёшь. Я был в магазине и знаю.

    Slava Khlusoff reply Alexey Boyko

    Алексей Бойко Чистая правда. вот те хрест!

    Alexey Boyko reply Alexey Boyko

    Slava Khlusoff Ты врёшь.

    Slava Khlusoff reply Alexey Boyko

    Даром раздают. Заходишь в магазин, просишь буханку и уходишь.  :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up