Скільки хмельницькі депутати заробили у 2016 році: аналіз декларацій

Скільки хмельницькі депутати заробили у 2016 році: аналіз декларацій
  • Семеро депутатів отримали більше мільйона гривень доходу. 
  • А п'ятеро обранців взагалі не заробили ні копійки за минулий рік. 
  • Які доходи депутати мали у 2016 році та звідки?

35 депутатів Хмельницької міськради заробили у минулому році більше мінімальної заробітної плати у 1600 гривень (станом на 1.12.2016). Вони декларували зарплати, доходи від підприємництва та пенсії. Дехто з обранців чимало отримав від відчуження майна. Ми проаналізували декларації 42 депутатів з 6 фракцій. Як виявилось, четверо з них залишились з пустими кишенями. Вони не задекларували жодних доходів. Без зарплати жили троє "свободівців" та власник чотирьох фірм, "бютівець" Олександр Скочеляс. 

Лише по 10 тисяч гривень доходу показали у декларації Леся Герасимчук та Анастасія Ярова з ВО "Свобода". Перша отримувала тільки допомогу по догляду за дитиною, друга - стипендію. 

Ми проаналізували доходи депутатів за минулий рік. Плюсували зарплати, пенсії, доходи від підприємництва і продажу майна, проценти і соцвиплати. Визначили ТОП-7 обранців, які заробили більше одного мільйона гривень.

Відео дня

Найбільше доходу отримав депутат від БПП Андрій Кветко - майже 7 мільйонів гривень. Більшу половину склав подарунок у грошовому еквіваленті. Окрм цього, обранець заробив на підприємництві та процентах. 

На другому місці опинився обранець від "Об'єднання "Самопоміч" Віталій Коліщак. 4,5 мільйона гривень депутат отримав від підприємницької діяльності та відчуження майна. 

Третім став депутат від партії "Поруч" Ігор Добжанський. Майже весь свій заробіток отримав від відчуження майна. 

Читайте також: Мільйони під подушкою: аналіз декларацій хмельницьких депутатів

На які автомобілі заробили хмельницькі депутати у 2016 році. Аналіз декларацій

Хто з хмельницьких депутатів має земельні ділянки. Аналіз декларацій

“Квадратні метри” хмельницьких депутатів. Аналіз декларацій

Щоб дізнатись суму, наведіть курсор на фотографію.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Pavel Kondrashov

    Получается, они малограмотные? А пользуясь одним Украинским языком, чему их там научат? Как просто разбазаривать  не свои гроши. Туда миллионы, сюда миллионы, а людям -  надо экономить, денег нет, вы тут держитесь.
  • Анна Островська

    ну і не зажерлись ці депутати?

    Богдан Мокрицький reply Анна Островська

    В мене більше питань викликають свободівці без жодних доходів?

    Пункт один -ці суки найобують і є нечесними підарасами.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up