Скільки необхідно заробляти для комфортного життя у Хмельницькому? (ОПИТУВАННЯ)

Скільки необхідно заробляти для комфортного життя у Хмельницькому? (ОПИТУВАННЯ)
  • 36 тисяч гривень — Міністерка освіти і науки Ганна Новосад вважає таку зарплату "неконкурентною" та запевняє, що на ці кошти вона не змогла б утримувати дитину.
  • Друзі, а яку зарплату вам потрібно для нормального життя?

Міністерка освіти і науки Ганна Новосад розповіла про свою зарплату в інтерв’ю Інтерфакс-Україна. Так, за словами Новосад, наразі вона у середньому отримує 36 тисяч гривень на місяць. Цих коштів їй вистачає, щоб нормально прожити. Але як уточнила Новосад, при цьому вона має власне житло та службовий автомобіль.

  • "Але якщо ви мене запитаєте, чи влаштовує мене це, як молоду людину, яка має думати про своє майбутнє, про заощадження, про пенсію, то безперечно цього не вистачить... В якийсь момент я захочу мати дитину, а на таку зарплату я її не зможу утримувати", - додала вона.

Друзі, а чи вистачає вам зарплатні для нормального життя та яку суму ви вважаєте достатньою для цього? 

*Щоб проголосувати, відкрийте новину у браузері.

Відео дня

Опитування

Яка зарплата вам потрібно для комфортного життя?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • ARP Strogg

    30 штук і стабільні ціни , як правильно розкинути , то вистачить на все з головою ...8- то якось обідно , ти йдеш на роботу , тратиш купу свого часу за ці копійки .. як вже працювати , то знати за шо працювати ..
  • Микола

    Таку як в директора укрпошти 1200000гри.в місяць. Мені буде комфортно.

    ARP Strogg reply Микола

    давай сразу по 500 к , нащо мелочитись то ?)))))
  • Анонім

    Мені як Балаганову хватить 5 тис. на рік. А хохлам скільки не плати, все одно будуть тягнути все, що бачать, собі в хліви.
  • Саня

    А по друге, заробітна плата на рівні мінімалки НЕ повинна оприбутковуватись.Наприклад як в Еуропі ,береться річний дохід, якщо він мізерний , то податки нищі, якщо більший ,то і відсоток податку більший, там розроблені ціла відсоткова сітка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up