Скільки платять Симчишину, Новачку та іншим: зарплати у Хмельницькій міськраді (ІНФОГРАФІКА)

Скільки платять Симчишину, Новачку та іншим: зарплати у Хмельницькій міськраді (ІНФОГРАФІКА)
  • Зарплата Симчишина за дев’ять місяців склала майже 554 тисячі до утримання податків.

  • Дізнавайтеся, скільки платили іншим.

За дев’ять місяців від середини минулого року керівництву Хмельницької міськради нарахували зарплат на майже 9,8 мільйона гривень. Це як посадові оклади, так і премії та інші доплати. Таку інформацію журналіст vsim.ua отримав у відповідь на запит.

Ми вже розповідали раніше про складові зарплат працівників Хмельницької ОВА. У Хмельницькій міськраді вони дещо відрізняються:

  • Відео дня
    /li>

З нарахованих сум утримуються податки — 18% податку на доходи фізичних осіб та 1,5% військового збору. Наприклад, якщо нарахували 50 000 гривень, то «на руки» виплатять 40 250.

Міському голові Олександру Симчишину за дев’ять місяців нарахували майже 554 тисячі гривень зарплати з усіма надбавками. Це в середньому 61,6 тисячі на місяць до утримання податків. При цьому посадовий оклад коливався в межах 10-16 тисяч гривень. Окрім окладу, міському голові постійно виплачували доплати за ранг та вислугу, надбавку за високі досягнення, надбавку за доступ до держтаємниці та щомісячну премію. Остання складала у середньому майже 21,2 тисячі гривень на місяць.

Непостійними (не кожного місяця) для міського голови були відпускні, компенсація за відрядження, премія до Дня місцевого самоврядування, індексація та матеріальна допомога на оздоровлення. Остання склала майже 53,8 тисячі гривень.

Перелік керівників міськради, її управлінь та департаментів з середніми зарплатами переглядайте нижче. При формуванні інфографіки не враховані:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (38)
  • R Demir

    без коментарів
  • Vladimir T

    І так буде. Всі міські ....органи працюють в один напрямок... А керівники, а, що керівнки сидять і мовчать, аби їх не звільнили ) І так по кругу. І як може бути голова кращий якщо керівники на місцях дозволяютть собі порушувати норми... і закривати очі на порушення..., а голова, що? ) Всі в маслі, але потрібно цих начальників трішки ганяти по роботі...
  • Саша Шпак

    під..си одним словом. Така важка ситуація а вони собі надбавки премії по повній валять. Жирують прихвостні
  • Nina Nina

    Цікаво, а скільки отримує сексологиня-дипломат, яка зараз  "працює" у Болгарії???

keyboard_arrow_up