Ціна на хліб у Хмельницькому зросла. Чому?

Ціна на хліб у Хмельницькому зросла. Чому?
  • Від 10 травня «Хмельницькхліб» підняв ціну на три сорти хліба.

  • Чим зумовлене зростання, дізнавалися журналісти vsim.ua.

У Хмельницькому підняли ціни на хліб виробництва заводу «Хмельницькхліб». Як пояснив журналістам vsim.ua директор ТОВ «Торговий дім „Хмельницькхліб“» Валентин Романенко, підняття цін на продукт зумовлене зростанням вартості борошна. Хліб за новою ціною продають з 10 травня. З того дня із заводу білий та житній хліб реалізовують в торгові мережі та магазини за 11,12 гривень. Батон — по 11,02 за штуку.

Ціни в магазинах та супермаркетах є вищими. До прикладу, в мережі «Таврия В» білий хліб продають за 13,54 гривні, а батон — за 13,39. У магазинах міста роздрібна ціна становить 13,5 за хліб та 14,5 за батон. В деяких точках вона може дещо відрізнятися.

Нагадаємо, що востаннє ціни на хліб цього виробника зростали у жовтні минулого року. Тоді директор підприємства пояснював це здорожчанням газу, пального та борошна.

Відео дня

Читайте також: Як у Хмельницькому випікають батон? Фоторепортаж з хлібокомбінату

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • валентина

    Кто дешиво, давайте сразу по 18-26 за буханку А у меня паи, муку мешками задарма получаю, мне как-то все равно )
  • Nataliy Kovtun

    Колись Хмельницький хліб був найкращий і най  смачніший ,а зараз то болт в хлібові то кусок заліза то опариш засохший, спечений краще б якість підвищували а не ціну....
  • Сергей Сергеевич Шибунько

    А на якi ж товари споживчi  впала цiна в гривнi,назвiть !
  • Вячеслав Тадля

    Краще мозги вголові зростали,а не ціни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up