У Хмельницькому оприлюднили рейтинг боржників за воду

У Хмельницькому оприлюднили рейтинг боржників за воду
Фото ілюстративне
  • Перевірте чи немає вас у ньому.

 

ТОП-10 житлових будинків-боржників за послуги з водопостачання та водовідведення опублікували працівники МКП «Хмельницкводоканал».

«Платежі хмельничан життєво важливі для роботи «Хмельницькводоканалу» та забезпечення міста водопостачанням і водовідведенням», - кажуть у підприємстві та переконують: містяни мають знати своїх антигероїв.

Список боржників обіцяють щомісяця оновлювати. Наразі лідером у ньому є багатоповерхівка на вул. Львівське шосе, 39/1.  Загальний борг по будинку становить понад 550 тис грн. У боржниках ходять 122 квартири.

Відео дня

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Уляна Уля

    Люди не мають чим платити 🤷‍♀️. Хтось працював за кордоном, наразі не має можливості повернутися назад, хтось втратив роботу, хтось допомагає воїнам, та багато різних причин... 🤷‍♀️
  • Людмила Крук

    Ви бачили, скільки процентів боржників у будинках?А чому Водоканал раніше не друкував ці списки?До людей в приватному секторі ходять постійно і носять квитанції.А в цих будинках, мабуть, ніхто не був?За скільки років набрався такий борг?
  • Max Forosov

    Довели людей до зубожіння і ще якусь комуналку вимагають. В країні роботи немає, за кордон не випускають, перекази з за кордону (від родичей які хтять допомогти) заборонили отримувати, проте ціни на все тільки підіймають. 50 процентів населення накрали гроші і розкошують, а 50 процентів бідують, на їжу не мають (і навіть заробити не дають). То про яку комуналку взагалі може йти мова. Навіть кабінет міністрів прийняв (мабуть на основі цієї ситуації) що за комунальні можна не платити.
  • Тетяна Бабій

    Ото проблема, борг - приїхали відрізали. Цирк.

    Тетяна Бабій reply Тетяна Бабій

    Ларіса Ляля Воду зі стоками відрізають всім, у знайомої була ситуація, тому ці борги для мене дивна річ. Водоканал не панькається. Ви ще не бачили, як в селі людям газ відрізають, ніхто не дивиться ти пенсіонер чи хто, на раз два: буває, що люди два місяці не заплатили, або ще платіж не дійшов. І все, плати за те що відрізали, а потім перепідключили, сума до 3 тисяч, чи вже більше. Газ, який люди самі проводили. У них вибору не має((( А в нас, за тепло, мусор і жек  можуть по року не платити. І нічого такого. І якраз пенсіонери платять, по свому домі знаю.

    Тетяна Бабій reply Тетяна Бабій

    Грицина Олена От, я того й написала, що дивно це все. Бо була ситуація в знайомої, там через три - чотири місяці перекривають стоки і воду. Тому й не розумію звідки такі борги в людей за воду: за тепло да... а от вода... Дивно.

    Ларіса Ляля reply Тетяна Бабій

    Грицина Олена їм не відріжуть... Відріжуть бабці з пенсією 3000, яка пару місяців не платила))

    Грицина Олена reply Тетяна Бабій

    Ларіса Ляля, є люди, які роками не платять, але при цьому добре живуть, вони вважають, що не потрібно плати за ці послуги.

    Ларіса Ляля reply Тетяна Бабій

    Тетяна Бабій язика б комусь відрізати! А нічого, що люди без роботи лишились і немає чим платити????

keyboard_arrow_up