Хмельничани скаржаться на іржаву воду з кранів: що відповідають в “Хмельницькводоканалі”

Хмельничани скаржаться на іржаву воду з кранів: що відповідають в “Хмельницькводоканалі”
  • Мешканці деяких вулиць стали скаржитися на стан води, що тече з кранів. 
  • Кажуть: вона чорно-жовтого кольору та ще й смердить.
  • Запитали в “Хмельницькводоканалі” про причину та розв’язання проблеми.

Не встигли хмельничани “відійти” від запаху лайна у місті, як їх спіткала нова проблема. Вчора, 25 липня, у вечірній час, у соцмережах стали публікувати фото й відео води зі своїх кранів. Хмельничани обурювалися через її колір та запах. Мовляв, на колір - чорно-жовта, на запах - смердюча.

Так, у спільноті в Instagram “Мамочки Хмельницького” оприлюднили відеопідтвердження вище описаним фактам. У коментарях люди стали зазначати: іржава вода тече у будинках на Проскурівського підпілля, Зарічанській та Прибузькій. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Мамулі Хмельницького🇺🇦 (@mami_mi_kh)

Відео дня
div>

 

Також містяни стали залишати коментарі на офіційній сторінці “Хмельницькводоканалу” у Facebook. Зазначають, що про непридатність води варто було попередити заздалегідь. Нагадаємо, офіційного повідомлення щодо ситуації з водою комунальне підприємство не надавало. 

- Керівник водоканалу, мабуть, ви сьогодні "кращий робітник", а пошуткуйте про те лайно, яке зараз ллється з кранів на Зарічанській вже другу добу. З кранів йде суцільна іржа. В людей зіпсовані речі в пральних машинах. Якщо промиваєте - то чого не повідомляєте людей??? Диспетчер каже шо регулювали тиск і шось пішло не так - то може треба вам премію відрегулювати за другу добу подачі води, взагалі непридатної???, - написав один з користувачів.

Журналістка vsim.ua запитала про проблему в головного інженера “Хмельницькводоканалу” Станіслава Міхальця. Він пояснив: сталася аварійна ситуація на вулиці Степана Бандери. Через проведення необхідних робіт, за низкою адрес стала текти забруднена вода. 

- У зв’язку з аварійною ситуацією на Бандери було змінено напрямок руху транспортування води і збільшення тиску. Саме тому мешканці деяких будинків стикнулися із такою ситуацією. Зміна напрямку руху води зазвичай призводить до таких наслідків. Наразі ми проводимо промивку. Люди працюють за переліком таких вулиць, як Нижня Берегова, частина вулиці Зарічанської та Прибузької, - пояснює головний інженер. 

За словами Станіслава Міхальця, наразі 80% проблеми вирішено. Обіцяють, розв’язати її повністю до кінця цього дня, 26 липня. 

Читайте також: Розпиття та погрози: подробиці скандалу із поліцейською у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Юрій Марцінкевич

    Владі ганьба. І в кранах іржа і річку загадили своїми посіпаками
  • Es fero

    В КРАЇНІ ВІЙНА ,Є ПРОБЛЕМИ Є НЕСТАЧА ПРАЦІВНИКІВ ДУМАЮ, СПЕЦІАЛІСТІВ. КОШТІВ І ІНШОГО! ШО ВИ ПРИСТАЛИ! В ДЕЯКИХ МІСТАХ ВЗАГАЛІ НЕМА СВІТЛА  І ВОДИ.

    ТАКЕ ВРАЖЕННЯ ШО ВСІ КРИТИКАНТИ В СЕБЕ НА РОБОТІ ВСЕ ІДЕАЛЬНО НА 100 % РОБЛЯТЬ

    Max Forosov reply Es fero

    Заробітню платню треба платити, то й нестачі працівників не буде.
  • Es fero

    в мене прозора нормальна вода і коси стали кращі ніж були
  • Світлана Івасюк

    26 липня  на годиннику 20. 25  результатів 0. З кранів суцільна іржа. Навіть таблетки не має чим запити. Що це за тказочки діда Панаса ,  У зв’язку з аварійною ситуацією на Бандери було змінено напрямок руху транспортування води і збільшення тиску. Саме тому мешканці деяких будинків стикнулися із такою ситуацією. Зміна напрямку руху води зазвичай призводить до таких наслідків. Куди був змінений той рух ? Що за херня , вибачте за грубість. Кудою він був змінений через каналізацію ? Як поєднети вулиці Бандери і Проскурівського Підпілля ?. Як завжди одна брехня !

keyboard_arrow_up