У Хмельницькому здають в оренду майно Міністерства оборони за 30 тисяч (ФОТО)

У Хмельницькому здають в оренду майно Міністерства оборони за 30 тисяч (ФОТО)
Тут і далі — фото з системи електронних торгів «Prozorro. Продажі»
  • За понад 30 тисяч можна взяти в оренду цех, майстерню та навчальний корпус.

  • Вони раніше належали військовій автобазі №82.

У Хмельницькому здають в оренду приміщення колишньої автомобільної бази Міністерства оборони. Вона розташована у мікрорайоні Ракове. Відомості щодо цього розміщені у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі». Балансоутримувачем майна є консорціум «Військово-будівельна індустрія» Міністерства оборони, орендодавцем — Фонд державного майна.

Що здають в оренду

Об’єкт оренди розташований за двома адресами у мікрорайоні Ракове. Він складається з дев’яти будівель загальною площею 3 242,6 квадратного метра. Перелік за адресою Гарнізонна, 12:

  • Відео дня
    /li>

Приміщення на Чорновола, 161/1:

Об’єкт оренди приєднаний до електромережі потужністю 5 кВт. У будівлях є централізоване водопостачання, за виключенням цеху на Гарнізонній. Крім того, є централізоване водовідведення, за виключенням цеху, навчального корпусу та складу-мийки на Гарнізонній. Опалення та газу немає.

Які умови оренди

Майно автобази намагаються здати в оренду вже вдруге. Вперше її виставили на аукціон 13 січня. Стартова ціна тоді складала 60,2 тисячі гривень на місяць без ПДВ. Аукціон зі здачі в оренду не відбувся, тому його оголосили вдруге. Цього разу вартість оренди «скинули» вдвічі — до 30,1 тисячі гривень без ПДВ.

Взяти в оренду майно може юридична особа або ФОП, яка запропонує найвищу ставку в процесі аукціону. Окрім орендної плати, потрібно буде сплачувати ПДВ, комунальні послуги, земельний податок за ділянку на Чорновола, а також застрахувати об’єкт оренди.

Договір оренди буде укладений на п’ять років. Використовувати майно можна у будь-який спосіб. Подавати пропозиції можна до 10 березня, а електронний аукціон відбудеться 11 березня.

Що відомо про балансоутримувача

Консорціум «Військово-будівельна індустрія» зареєстрований у Києві в липні 2005 року. Засновником юридичної особи є Міністерство оборони України. Основним видом діяльності консорціуму є будівництво житлових і нежитлових будівель. Юридична особа має понад 5,2 мільйона гривень податкового боргу.

За даними «YouControl», у власності консорціуму є приміщення на Чорновола, 161/1, а також приміщення, про яке не зазначено жодної інформації. Крім того, є дві земельні ділянки — одна на Чорновола, 161/1, друга у Миколаївській області.

Попередником консорціуму було державне підприємство «Хмельницька автомобільна база №82» Міністерства оборони України. База була створена у листопаді 1997 року, а припинена — у березні 2007 року. Основним видом діяльності автобази був автомобільний вантажний транспорт. У розділі нерухомості, яка належала автобазі, вказана лише будівля на Гарнізонній, 24.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

  • Іван Косин

    Це Міністерстао обмануло підприемуів хинльницкого які мали в оренді продкктові магазіни.коли підприемці зробили ремонти вони забрали собі.думайти з ким маети справу.

keyboard_arrow_up